Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 493
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,948
Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Bunlar da Benim Arşivden...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSCN0318.jpg

00003_22_413.jpg

!ByyrTrwBmk~$(KGrHqEOKikEwOFKh2ZzBMTLKoGGjQ~~_1.jpg

13e0639fad7848cc4136adf.jpg

022.jpg

Etiketler

http://www.youtube.com/watch?v=0JS57K0B4MU

arkadaşlar bir sorun oluştu bu akşam aracımda. yarında tura çıkacam bu akşam yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim.
aracımda sürekli kilit var.yüklü iken sağa yavaş ve keskin dönüş sırasında kütürdeme ve araçta sallantı oldu.
şimdi gaza basınca sola çekiyor ve sola dönüşlerde takırtı yapıyor. yarın için bana engel varmıdır.
bu saatte kimi bulacaksam yinede yazayım dedim. belki anlayan biri vardır.
saygılar.

son_kral_54' Alıntı:
arkadaşlar bir sorun oluştu bu akşam aracımda. yarında tura çıkacam bu akşam yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim.
aracımda sürekli kilit var.yüklü iken sağa yavaş ve keskin dönüş sırasında kütürdeme ve araçta sallantı oldu.
şimdi gaza basınca sola çekiyor ve sola dönüşlerde takırtı yapıyor. yarın için bana engel varmıdır.
bu saatte kimi bulacaksam yinede yazayım dedim. belki anlayan biri vardır.
saygılar.

kilit sıyırmış yada yayları şıkmış sanırım. Bence gitmeyin , zarar büyümesin.

yavuz-çelikel' Alıntı:
ya şimdi buna bi kibrit çakmazmıyım ben. ??? son dakka golümü yedik ne. yarın ufak yollu bi zorlayayım kasma veya herhangi başkabi durum çıkmazsa sanırım gidecem. :eek:

Dönüşlerde saga veya sola sert şekilde kütleme ve catırtı sesi geliyorsa kuvvetle muhtemel kilit yayları yavuz hocamın dedigi gibi sıkışmıştır yata pimlerden biribni kırıp araya almıştır bencede zorlamayın derim deneme fırsatınız varsa arka lastikleri tek tek kaldırın ve cevirin kilitten tık tık sesini duyabiliyormusunuz her iki tarf içinde dönerken zorlanma varmı yokmu bir bakın varsa kesinlikle aracı zorlamayın

yavuz-çelikel' Alıntı:
reis28' Alıntı:
Dönüşlerde saga veya sola sert şekilde kütleme ve catırtı sesi geliyorsa kuvvetle muhtemel kilit yayları yavuz hocamın dedigi gibi sıkışmıştır yata pimlerden biribni kırıp araya almıştır bencede zorlamayın derim deneme fırsatınız varsa arka lastikleri tek tek kaldırın ve cevirin kilitten tık tık sesini duyabiliyormusunuz her iki tarf içinde dönerken zorlanma varmı yokmu bir bakın varsa kesinlikle aracı zorlamayın
ilginiz için teşekkürler.sabah arkayı kaldırıp kontrol yaptım.arka sağ tekerin devre dışı olduğunu gördüm.fakat hiçbir tıkırtı ve yalpalama yoktu.
ve beni ışık dağı turundan alıkoyamazdı.4x3 çeker
30 santim kara rağmen bir iki omuz atma dışında güzel günümüzü tamamladık

buda bizim yeni keçi namı diğer cinali

128.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR