Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,924

serkan35

Kamp III
Yer
İZMİR
jımny ye rüzgarlık taktırmak istiyorum izmirde bir kaç yere sordum yok dediler nettende bulamadım bilen varsa çok sevinirim

Etiketler
Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.

yaklaşık 1 ay önce ebay da görmüştüm. yerli sitelerde bende bulamadım.

başka bi marka modelden uygulayan bir arkadaş vardır belki diye düşünüyorum yok çünkü piyasada malesef...

orjinal takma usta uydur piyasada güzel spoiler ler war

noldu acaba istediğiniz gibi bir rüzgarlık bulabildiniz mi? piyasadaki spoilerleri uydurmak mümkn mü sizce?

yok henüz bulamadım ama arayışlarım devam sürüyor bulunca resimleri eklicem,siteden bi arkadaş vitaraya h 100 ün orjılerini kesip takmıştı birkaç yere sordum olmaz dediler sanırım sanayideki ustama gitçem o tanıdık birilerine yaptırır.

Arkadaşlar Trabzonda garand vitaraya 50 tl ye ön camlara taktırdım .satış ve imalat
http://zekplex.com/iletisim.html

aga eger sportik bir şey istersen böyle bir şey düşün derim.bunlar bütün araçlara uyar.özellikle ortadan ayaklıları

3588-auto-spoiler-1.jpg

hakan6967' Alıntı:
aga eger sportik bir şey istersen böyle bir şey düşün derim.bunlar bütün araçlara uyar.özellikle ortadan ayaklıları

Arkadaşın rüzgarlık olarak belirttiği parça, sizin mesajda fotoğrafları görülen spoiler değil, ön kapı çerçevelerine monte edilen saydam parça sanırım. İyi akşamlar.

http://www.suzuki-shop.co.uk/index.cfm/fa/shopdetails/Product_ID/100
bu isimlede aratabilirsiniz.

http://www.zekplex.com/ u aradim kalibini alirsak yapariz dediler trabzona yakin biri var ise gitsin aldirsin forumlardan bulalim kalibi alindiktan sonra istediginiz kadar yapariz dediler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri