Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,602
Ynt: Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım

jeep' Alıntı:
cevap hakkı doğabilir kendisine..
saygı duyarım abicim tekrar belirtiyorum saygım sevgim sonsuz fakat ticari olarak bişeyler yapmam söz konusu değildir..ben ondan bahsediyorum.tamam yaptığı iş güzeldir türkiye'de tektir doğrudur ama bana hitap etmiyor..Transanatolia Başarısınıda Zevkle Ve Gururla İzledim..Mehmet Becce Bugün Türkiye'de Bir Markadır Bunuda kabul ediyorum soranlara söylüyorum ama ben şahsen yenlikten ve değişiklikten yanayım..Başarılarının devamını diliyorum büyüğüm olduğu içinde saygıyla ellerinden öpüyorum..

Etiketler

kemal kardeşim
gerçekten tampon güzel olmuş hatları araça cuk diye oturmuş
fakat tamponun üzerinde sisleri bağlı oldugu boru ön panjuru kapatmış borusuz olaydı daha mı güzel olurdu veya boru farların yanlarından başlasaydı ön panjuru vurgulanırmıydı diyorum ama güzel olmuş aracın arka tamponuda vinçlimi yoksa orjinal tampon mu var benda arka ya vinçli bir tampon düşünüyorum da ..

ozdemirbrs' Alıntı:
kemal kardeşim
gerçekten tampon güzel olmuş hatları araça cuk diye oturmuş
fakat tamponun üzerinde sisleri bağlı oldugu boru ön panjuru kapatmış borusuz olaydı daha mı güzel olurdu veya boru farların yanlarından başlasaydı ön panjuru vurgulanırmıydı diyorum ama güzel olmuş aracın arka tamponuda vinçlimi yoksa orjinal tampon mu var benda arka ya vinçli bir tampon düşünüyorum da ..

Hüseyin abi merhaba,bu benim aracım değil kocaeli'de hazır yapılmış bir araç...bazı değişikliklerden dolayı modifikasyonu biraz askıya almak zorunda kaldım..o arkadaşla irtibata geçerseniz arkadaşlara sonuna kadar kefilim orjinal tamponun aynısını vinç yuvalı olarak çıkaracaktır..o kadar temiz işçilikleri var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR