Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,604

kemalhanoray

Kamp II
Yer
Adana
Merhaba arkadaslar.3,5" yukseltilmis bir jimny sahibiyim.araci satiyim mi satmiyim mi derken evladiyelik biseyler yapip bu işi sonuna kadar goturmeye karar verdim.Simdi sizlere yani bu isin kurtlarina bi kac sorum olacak ;planlarim su sekilde arb tampon istiyorum jimny'e , brittpart vb..6000lb vinc ,birde snorkel..bunlarin hepsi tahmini kaca mal olur ? Arb tampon yerine arbnin aynisini bana yapabilecek bir usta var midir ? Simdiden cok tesekkur ederimmm yardmlarinz icin

Etiketler

Ynt: Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım

tanpon için Numan arkadaşla bir görüş 0543 2167932 den ara yardımcı olur slm ımı ilet kendisine

Kemal bana bir haftanı ayır istanbulda sonra suzukini tanıyama a dan z ye 1 haftada halledecek ustalar var bildiğim hepside 10 numara

Herkese cok ama cok tesekkurler ! Cenk bey ilgi alakaniz icin sizede tesekkurler fakat yolumu cizdim sanirim :smiley: Vinç Snorkel Huma Oto'dan tampon isinide kocaeli'de bir arkadasla tanistim sanirim ordan halledicez..tum yapim hikayesini vs..buradan zevkle paylasicam.istanbuldaki ustalar bile resimleri gosterdigimde tampon icin orada yaptirmami bunun kadar iyisinin yapilanayacagini belirtti

umarım beğenilmiştir

araçlar 024 (1).jpg

araçlar 025.jpg

tamponu sizmi yaptırdınız? boyasında sorunmu var? resimden mi?

mustafa abi bende tam senden bahsetmiştim :smiley: arkadaşlar yaptırmak isteyen varsa ben canlı canlı gördüm gerçekten 10 numara bir işçilik ve dizayn..şimdiye kadar gördüğüm en iyi el yapımı tampon diyebilirim..Arb ile kıyaslarsak hangisini seçerdiniz derseniz vallahi yalan yok bu tamponu tercih ederim ben kii öylede olacak :smiley:

mertbirincioglu' Alıntı:
transanatoliada jimny ve becce 1. oldu...jimny daha ne yapsın...mesele suzuki ise becce başkasını tanımam...

abi mesele suzuki iste becce'yi tanımam diyorsunda bişey soruyorum kendisine bana ukala ukala cevaplar veriyorsa beni ikna etmek yerine kendini övüp alternatifsizmiş gibi davranıyorsa kusura bakmasın ama ben ondan hiçbişey almam..sportmenliğine ve insanlığına tek kelime etmem edemem cunku cidden iyi bir insan fakat ticari olarak yokabi ben ticarette yapmam alış-verişte yapmam..ama dediğim gibi 10 numara insadır bende biliyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR