Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik ve Marka Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan captain2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,518

captain2

Yeni Üye
Arkadaşlar selamlar,

2002 model Suzuki Grand Vitara XL-7 kullanıyorum.Lastiklerim kullanım ömrünü tamamladığından dolayı değiştireceğim.Forum da birkaç konuyu takip ettim çeşitli lastik modelleri vs ler mevcut.Ben aracımı ağır offroad şartlarında kullanmıyorum.Hem asfalt kullanımı hemde tabiri caiz ise piknik kullanımı için bir lastiğe ihtiyacım var.(kışın karda da kullanmaktayım) Şuanda mevcut olan lastikler COOPER 235*60*16 discoverer.

Arkadaşlar ebat olarak gene aynısı olmak şartı ile marka önerileriniz nelerdir?Hangi markayı almakta yarar vardır.Fiyat olarak da 350tl civarı.

Selamlar,

Etiketler

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik ve Marka Seçimi

:D valla kafam iyice karıştı tam bi lastikte karar kılıyorum arıyorum satıcı diyor ki abi ondan yok bunda var,diyorum 1 dakka ben bi bakayım bakıyorum sonra o neydi bu neydi deli etti bi karar veremiyorum :D

Ben 2000 model 1.6 JLX'e arıyorum, lastikler ve çap hakkında hiç bi bilgim yoktu, bu akşam sitenin altını üstüne getirdim. AT 215x75x15 almaya karar verdim çünkü araçta yükseltme yok. şimdi de önce yükseltip lastiğimi sonra alayım diyorum ama yükseltmem için biraz zamana ihtiyacım var, ama şimdi üzerindeki lastikler de formula 1 lastiği gibi dümdüz oldu :smiley:

Bencede once yukseltmeyi yapman daha mantikli olur.ayni dertten bende muzdaribim bi yanim kit taktir diyor öbür yandan benimde lastikler fena durumda.esimde kullaniyor korkuyorum.ama bize fikir verecek kimse yok heralde konuyu okuyan gidiyor.yarin ben bi ustauya gidicem senin icinde sorarim bakalim ne diyecek.

Patron ben bugun yokohama 215*70*16 at-s aldım.Lastiği aldığım arkadaşla da biraz sohbet ettik.Senin hangisini önce yaptırman gerektiği konusunda önce yükseltme yapacaksa onu yapsın ondan sonra lastik seçimi yapmasında fayda var diye belirtti.

Ebat var midir bilemiyorum ama ben daha yeni aldim ve yorumladim..belki fikir verebilir.
Yokohama Geolander AT-S
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30676.210

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR