Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ghost_cd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,916
Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP

ilan bu sanırım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2002-model-suzuki-grand-vitara-2-7-xl-7-130-000-km-de-lpg-li-66528932/detay/

gerçekten o araba bu araba mı??

Etiketler

konuyu yeni gördüm hem üzüldüm hem kızdım
JLX fiyatına dizel 2002 satılıyor kimse yanaşmıyor çok ilginç bilmediğimiz birşey mi var acaba?
suzukinin dizeli iyi değil mi ? madem öyle JLX dizelleri neden 25000 civarlarında ???

galeriye güvenipte git araba al !!! şerefsiz herif...

KASIM CEYLAN ceylan otomotiv aynen dediğiniz gibi aracın km sini yüzbin düşürmüş sahtekar

Bugune kadar kime sorduysak suzikinin dizelinden uzak durun dediler hatta zor yollar ekibi bi ara bu aracin dizelinden kulladilar her cekimde araclari agriza yapiyordu simdi araclarini degistirdiler bunlar kullanicilari etkiliyor haliyle

araç benzinliydi açıkcası dizellerden bende korkuyorum km indirmeseler iyi olurmuş bence hiç dogru bir şey degil bende indirseydim 6000 tl zarar etmezdim ama zarar degil araç bedeli kadar kar etsem yinede yapamam :smiley:herneyse şu an arazi araçsız kalmadım enişteye çok temiz yapılı bir zj aldık araç çogu zaman boşta oldugu için bu iş bana yaradı ;D

CIMG1886.jpg

Hem kilometreyi düşürmüşler hem de aldıkları fiyatın çok üstünde satmaya çalışıyorlar.. İlana satıldıktan sonra ulaşmak kötü oldu.. kısmet.. vitara arayışım devam ediyor.. site sakinlerinden alabilirsem ve önerileriniz olursa memnun olurum.. çok temiz olmak kaydıyla 5 kapı tercihen 2000 motor ve 98 ile 2004 yılları arasında olabilir.. tavsiyelerinizi beklerim.. selam ve saygı ile..

Sitede XL için bilgi arayışından sonra bu aracı almaya karar verdim. Bu ilanı gördüğümde daha ilk anlardan itibaren kalbim çarpmaya başladı. Sayfa sonuna doğru heyecanlı şekilde indim . Hala satılmamış olduğunu görünce telefonu elime aldım. Ama sonra 2. sayfa olduğunu görünce hem korktum hem de sanki olacakları tahmin ettim. Gerçekten de araç satılmıştı.
İşin ilginç yanı XL için bilgi ararken ve tarafımca XL aranıyor diye konu bile açmışken bu ilana bir şekilde rastlamamış olmam tek bir şey gösteriyor : Hayırlısı bu imiş ...
Ama gerçekten çok üzüldüm ne diyelim Allah herkese gönlüne göre versin vesselam...

temiz araca benziyor... alanada satanada hayırlı olsun...

öncelikle aracını satan arkadaşımız için hayırlı olsun diyorum.bende yaklaşık onbeş yirmi gündür araç arıyorum ama genelde fiyatlar şişirilmiş oluyor yada doğru bilgi verilmiyor.aramış olduğum galericilerden bazıları gerçekten çok samimi ve doğru içten bir şekilde yaklaşımda bulunuyorlar ki burada onların hakkını yememek gerekiyor.sonuçta hepimizin işi gücü var ve onların da işi araç alıp satmak ekmek parasını ondan kazanıyorlar.umarım bende en kısa zamanda aradığım araca kavuşurum ve istediğim şekilde doğaya çıkarım.sevgiyle kalın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri