Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP
tabiiki doğruyu söylemeliyiz, araç ne ise o...zaten ben bu km düşürme olayını bir türlü anlamış değilim...belkide, bizim insanımız araba diye doğan-şahin kullanıyor ya yıllardan beri(ki zamanında neredeyse mercedes fiyatına satılmıştı sıfırları) ve motor, yürüyen, kaporta ikinci 100000 in(onların km haneleri 5 haneli) ortalarında bitiyor ya bu yüzden km si yüksek arabaya yaklaşmıyor heralde.ama yeni teknolojiyle üretilmiş araçların ayrıca eski olsada kaliteli araçların motorları normal kullanımda en az 500000 yapar(kullanım hatalarını göz ardı ederek).işte dediğim gibi bizim insanımız korkar yüksek km den, çok yakın bir arkadaşım megane 2 dizel arıyordu 100000 km nin üzerindekilere bakmak bile bakmıyordu sebebini sorduğumda "100000 km den sonra dizel araba mı alınır" falan filan dedi işte insanlar böyle bakınca satıcılar da km düşürüyor herelde...benim bakış açım "üç kuruş kazanıcam diye insanlığımızı kaybetmemeliyiz...ghost_cd' Alıntı:dogru diyorsunuz zatan ben olanları yazdım belki km yi düşürtmüş olsam çaoktan giderdi ama malesef yapamam ama bence bu araçta km hiç sorun degil zaten araca 2000 tl den fazla yeni masraf ettım eksik bir şey olsaydı oda yapılırdı şimdiye kadar 40 taneden fazla höbi amaçlı araç degiştim arabanın bedeli kadar zarar ettiklerimde oldu öyleki örnek 150 000km diye aldıgım aracım kmsi düşürülmüştü ama satarken yınede gerçek kmsini söylemek geregini duydum düşünceleriniz için sagolun bence haklısınız ama fiyatıda güncellmiş oldum bir kere zaten tek sıkıntım otomatik olmaması rahat kullanabilsem 25 000 e bile vermem![]()