Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,970
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

hakan bende 24 tv dekı arkadasa soylemeyı dusunuyordum
onlarda bu tıp olaylara meraklı olduklarını soylemıslerdı

Merhabalar, çok fazla TV kanalına haber vermek istemiyorum, bu konuda imkanlarımız var ancak, bu gezi için erken. 1 veya 2 yeterli olacaktır. Şu an için beklemede kalmasında fayda var, haber vermeyelim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni mesaj atan arkadaşlara hatırlatma, (ilk sayfaları okunmadığından)

GEZİ FORMATI HK;
Gezimizin "SUZUKİ" gezisi olduğunu, genel katılıma açık bir gezi olmadığını belirttik, hiçbir arkadaşımızın alınmaması için elimizden gelen dikkati özeni gösterdik gösteriyoruzda, bu sayfaya msg gönderen arkadaşların başlığı ve yazılan 5 sayfayı okuması faydalı olacaktır kanaatindeyim.
Araç sayımız 30-35 arasında ve kalabalık bir gezinin zorluğu sebebi ile , artışı konusunda sınırlama olması ve gezinin ortaya çıkış sebebi itibariyle "SUZUKI" başlığına sadık kalınması hususunda, kimse alınmadan kırılmadan konuyu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Tüm arkadaşlarında anlayış ile karşılamasını rica ediyorum.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR;
Pazar günü için bazı hususlara dikkat edilmesini rica ediyorum;

Bu yazdıklarımız, tecrübeler sonucu elde edilmiş bilgilerdir ve tüm katılımcıların güvenliği için özellikle belirtilmiştir.

* Grup lideri ve organizasyonda görevli arkadaşlarımızın ikaz ve yönlendirmelerine riayet edilmesi.
* Grup düzeni haricinde hareket edilmemesi.
* Gezi boyunca her türlü alkollü içkinin tüketilmemesi.
* Zorunlu haller dışında vereceğimiz telsiz kanalında sohbet edilmemesi.
* Kesinlikle ateş yakılmaması.
* Etap girişinde verilecek brifinglere uyulması.
* Saat 08:30'da dolu depo ile Benzin/LPG İKEA otopark alanında olunması.(Toplu birifing verilecektir.)
* Yanınızda mutlaka strap (çekme halatı /16mm ve üzeri Min.4100dan/600Kg kapasiteli), U kilit bulundurulması.
* Mümkün ise özellikle yan basamak vs. gibi aksesuarların 1 gün için sökülmesi (tavsiye)
* Eldiven,çizme,yağmurluk,çay için termos su,çay kahve (tavsiye)

Yukarıdaki rica ve önerilerimiz doğrultusunda planlı ve emniyetli bir gezi ve keyifli bir organizasyon bizleri beklemektedir.

MİSAFİR KATILIMCILAR;
Aracı olmadan gelmek isteyen arkadaşlar hazırlıklı olmalıdırlar, zira Ogün hemen herkez bir veya birkaç yakını ile geleceğinden araçlarda yer olmama ihtimali vardır. Araçlarında yer olan veya misafir almak isteyen araçlar olursa belirtsinler lütfen, gelecek arkadaşlarda bu arkadaşlar ile temas kursunlar Misafir katılımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bu uyarıyı dikkatle okusunlar, rezervasyon yapmadan, alacak araç belli olmadan orada olmasınlar. Zira tüm araçlar dolu olabilir kimse için emrivaki olmasın . Bu konu bizim organizasyonumuzun dışındadır.(ikaz)

KATILIMCI ARAÇLAR;
Araçları standart ve yere yakın olan arkadaşlar araçlarınız full dolu olmasın, mümkünse max.2 kişi olsun, araçlar yere yakın ve yüklü olursa arazide sorun yaşanabilir.(ikaz)

GEZENBİLİR STİCKER HK;
Gelen talepler üzerine Gezenbilir sticker setlerinden Pazargünü temin etmek mümkün olacaktır.(bilgi)

HAVA DURUMU HK;
Hava durumu bilgisi. Pazar günü şuan 7 derece civarı ve parçalı bulutlu görünüyor. (bilgi)

Saygılarımla
Hakan Irıklı

Hadi hayırlısı :smiley:

bence keyifli bir organizasyon olacak hayırlısı

arkadaslar benım suzukım gezıye uygun degıl lastık capı ebatı ustunde takılı olan yanbasamaklar felan nede olsa anneme gore dızayn edılmıstır.:smiley:
dıger aracın donanımı cok ıyı en son sile gezısınde butun aracları cektım amagezı suzukı oldugu ıcın saygı duyuyorum. arkadaslar.
aracım

yan arka.jpg

arkadaşlar tanışma köşesinde yeni suzukici arkadaşlar var onlarıda davet ederseniz haberleri olmayabilir (ben iki tanesine söyledim)

Arkadaşlar önümüzdeki hafta planlanan kulübümün(isoff) kartepe gezisi biraz önce aldığım habere göre bu haftaya alınmış,sizlerle olamıyacağım için üzgünüm kusura bakmayın.Haberlerinizi ve resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. :-[

hakan beyin uyarıları neticesinde olayın kesinleşmesi acısından sormak istedim,
4*4 aracım yok ve katılmak istiyorum...
acaba aracında bir kişilik boş yeri olan bir arkadas varmıdır? tşk.

Benim aracımda ben +2 kişi kesinleşen, 2'de haber verecek arkadaş var şu anda. Yer olan arkadaşlar bildirebilirse iyi olur :smiley:

Erol bey,
Siz özellikle Jimny'yi görmek istediğinizi belirttiğiniz için ses çıkarmamıştım.
3 kapı aracımın arka koltuğunda sizin için yer var.

eroler' Alıntı:
hakan beyin uyarıları neticesinde olayın kesinleşmesi acısından sormak istedim,
4*4 aracım yok ve katılmak istiyorum...
acaba aracında bir kişilik boş yeri olan bir arkadas varmıdır? tşk.

Şenol bey misafir umdugunu değil,buldugunu yer :smiley: dimi...size katılmak isterim..jimmy leride gorurum zaten şimdilik ,off road bilgim dahilinde jimny dememiştim zaten,bu konularda bilgim hic yok..sadece su an icin bana daha uygun gibi gelmişti,ama deneyim daha onemli tabiii,
keske butun aracları bir sekilde gorup tanıyıp oyle alabilsek dimi? ....

teşekkür ederim davetiniz ve cevabınız icin...
pazar gunu saat 08:30 ikea da olucam. gorusmek uzere.

Galiba bu gezide bir XL7 eksik kalmış :smiley:
tek çekindiğim konu : 235x70x16 GOODYEAR AT/R lastikleri çıkarıp yerine, 235x60x16 TOYO TRANPATH S/U tipi lastik taktım, arazide nasıl bir performans gösterecek bilemiyorum

Yücel abi o arabanın ölüsü gider sen merak etme

Arkadaşlar pazar günü buluşma saatimiz değil , İKEA otoparktan hareket saatimiz 9:00 dur.Programın planlandığı şekilde yürütülebilmesi, zaman kayıplarının en aza indirilmesi ile mümkün olacaktır.

Kullanacağımız telsiz kanalını çok yakın zamanda belirteceğiz. Telsizlerimiz koordinasyon amaçlı kullanacağımızdan verilecek telsiz kanalında sohbet edilmemesi önemlidir.

Bir başka önemli konu da hava şartlarının zemini yeterince gevşettiğini haftalardır yaptığımız gezilerde gördük . Dolayısıyla araçlarımız tam tutunma sağlayamayabilecek ve Kullanacağımız arazi modlarının da etkisi ile yakıt tüketimi normal yol şartlarındakinden fazla olacaktır. Bundan dolayı depolarımızı mutlak suretle dolu bulunduralım.

SUZUKİ başlığı altında bir gezi olması nedeniyle yardımcı olarak aramızda olacak tam donanımlı araçlar dışında marka konusuna sadık kalınması ve Alkol tüketimi konusundaki mesajların dikkate alınmasını özellikle belirtiyoruz.

Yine daha önceki standart araçlar ile yaptığımız testlerde yolcu ve yük olarak dolu araçların zorlandığını oturma sorunları yaşadığını gördük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri