suziki vitara 20 v6 lpg de nekadar yakar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bertuğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,694

Etiketler
Ynt: suziki vitara 20 v6 lpg de nekadar yakar

215/75/16 baysal kaplama mt lastik 3.5 inç şase yükdeltme,1.5 inç kupa yükseltme, lsd, tavanda port bagaj ve 41/8 ayna mahruti oranıyla şehir içi 0.37-0.40 tl...

şehir içi 0.37-0.40 tl...bende aynı gibi

36-38 lt lpg ile >>>230-250 km şehir içi

>>41/8 ayna mahruti

225/75/16<->25/80/16 2çeşit lastığim var standart dışı ikisi ilede durum aynı ..!

>>215/65/16..<<standart ölçü budur 27 inc tir.. ;) bu ölçüyle az yakar cok kacar ..ama bize uymaz o başka ..

şehir içi standart aracın benzin tüketimi 100.km de 13 lt benzin dir ..>>>>tikkat fabrika verisi degil.. ;)..kullanıcı verisidir.. :smiley:

lpg fiyatı 2,40 tl'den az yakar çok kaçar hali olan standart lastiklerle şehir içi 0,35 tl şehir dışı 0,25 tl.

öncelikle ilginize teşekkür ederim galiba benim yakıt problemim var 215 65 16 lastik ebatı geriye kalan heryeri orjinal fabrikadan çıktığı gibi duruyor ne yükseltmesi var nede vinci şuan şehir içi 450 yakıyor araziye girersem 4x4 kullanırsam500 550 yakıyor lpg ayarına baktırdım olacağı bu dediler yardımlarınızı bekliyorum :smiley: :smiley: :smiley:

selam arkadaşım.enjektör,bujiler ve bobinlerine bir baktır.birde aynı pompadan lpg al deponu full yap.kullanımdan sonra gene aynı pompadan full doldur.böyle hesaplarsan daha sağlıklı olur.sürüş tarzıylada alakalı yakıt tüketimin.az gaz basıp az fren kullanabilirsen, 100 km üstü hızlara pek çıkmassan yakıt tüketimini düşürürsün.saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR