Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,193

sertem41

Zirve
Yer
KOCAELİ
Selam Arkadaşlar;

Suriye de malum vize,gümrük vs. işlemleri kalktı. Bilgileriniz dahilinde burada DEFENDER ların genel anlamda parça bulabilirmiyiz, yada neler bulabiliriz. Bulsakta fiyat konusu.
Bilgisi olaN arkadaşlarımızdan konu hakkında yardım talebimiz var.

Saygılarımla.

Serhat

Etiketler
Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?

yok
lübnana bolca seri parçası evcut ürdündede defender (ürdün ordusu hep defender kullanıyor) ama işe yarar pek fazla malzeme yok hep uydurmasyon oralatda tamir sektörü çok gelişmiş 1970 li yıllardaki türkiye gibi

Bazı arkadaşlar suriden LAND koltukları falan aldıklarını söylüyorlar, o yüzden olabileceğini düşünerek sorayım istedim.

Teşekkürler.

Suriye Toyota parçası için cazip diye biliyorum. Land Roverin membağı Türkiye değilmi??

Suriyede Defender parçası varmıdır bilemiyorum ama o taraflara doğru araçlarla genel bir keşif Gezisi düzenleyebilsek iyi olurdu ... :smiley:

Off_Road' Alıntı:
Suriyede Defender parçası varmıdır bilemiyorum ama o taraflara doğru araçlarla genel bir keşif Gezisi düzenleyebilsek iyi olurdu ... :smiley:

seve seve rehberlik yaparım sizlere 1990 model altı girmiyor ayrıca dizel araçlardan 100$ para alıyorlar (çevre parası) ama antakyadan günü birlik gidip gelen taksiler 10 tl ye götürüp getiriyorlar turlar ise 30 tl ye(halep e) dil konusu ise anadilim türkçe olmasına ramen idare eder bir arapçam var yani aç kalmayız yinede yanımıza anadili arapça olan arkadaşlardan birilerini alırız

dron' Alıntı:
seve seve rehberlik yaparım sizlere 1990 model altı girmiyor ayrıca dizel araçlardan 100$ para alıyorlar (çevre parası) ama antakyadan günü birlik gidip gelen taksiler 10 tl ye götürüp getiriyorlar turlar ise 30 tl ye(halep e) dil konusu ise anadilim türkçe olmasına ramen idare eder bir arapçam var yani aç kalmayız yinede yanımıza anadili arapça olan arkadaşlardan birilerini alırız

Onur Bey merhaba,
LPG'li araçlar giremiyor diye biliyorum, bu konuda bilginiz var mı ? 1990 model altı giremiyor demişsiniz bunu ilk kez duydum. Yeni bir uygulama mı başladı acaba ? 2008 yılında oradan ayrıldım, o zamanlarda 1970 küsur model araçlar gidip geliyordu. Selamlar.

dron' Alıntı:
seve seve rehberlik yaparım sizlere 1990 model altı girmiyor ............
...........
rehberlik önerisi için teşekkürler bence çok iyi olur... ama Hataydan toplu taşım aracı yerıne ben şahsen kendi aracımla gitmek isterdim.. ;D
90 model altı araçların sınırdan girememesi bana araştırmaya değer gibi geldi ... TÜV de muayeneden geçmiş bir aracı Suriyenin turistik amaçlı gezi için dahi sınırdan almaması ilginç geldi... ::smiley:
Bu konuyu kendisinin o bölgeden olduğunu bildiğim Off Road Yönetimden Yaşar bey eminim biliyordur umarım bu forumu okur .. :smiley:

lpg li araçlarda giremiyor 90 model araç altına gelince ticari araç olarakmış ama ayrıntılı birşekide öğrenip döneceğim sizlere

dron' Alıntı:
lpg li araçlarda giremiyor 90 model araç altına gelince ticari araç olarakmış ama ayrıntılı birşekide öğrenip döneceğim sizlere
size zahmet
benim araç 87 lpg li
bu neya seyahat özgürlüğümüzü engelliyorlar yakıt işi başlıbaşına külfet
birde üzerine pasaport harcı triptik sigorta vs tuzu biberi oluyor

dron' Alıntı:

Teşekkürler, haber verirseniz sevinirim. Selamlar.

Off_Road' Alıntı:
Uçakla gidiyorum ama konuyla ilgili araştırma yapmaya çalışırım...

gezesimgeldi' Alıntı:
Uçakla gidiyorum ama konuyla ilgili araştırma yapmaya çalışırım...
anlıyorum ... ben karayoluyla ve kendi aracınızla gittiğiniz varsayımıyla size o soruyu sormuştum.. ilginize tesekkürler ..
size keyifli geziler dilerim :smiley:

triptilik 140 tl dizel 100$ yaş sınırlaması yok ticari olmadıkca benzinli serbest tüplü yasakmış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri