Suriye, Ürdün, Lübnan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poyrazm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,379
Ynt: Suriye, Ürdün, Lübnan

çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.

Etiketler

Ben de Kurban Bayram'ı tatilinde bu bölgeye bir gezi yapmak istiyorum. Verdğiniz bilgiler ve fotolar epey faydalı oldu benim için. Orada sıkıntı yaşayacağımız tek konunun oteler olacağını düşünüyorum. Bu konuda önereceğiz oteller var mı? Siz tüm otelleri bahsettiğiniz seyahat firması ile mi ayarladınız? Verebilirseniz onunla ilgiil de bilgi verebilir misiniz?

Güzel bir gezi yapmışsınız. Bende Nissan arazi aracım için parça bakmaya Halep'e gitmek istiyorum, orada ikinci el çok yedek parça oluyormuş.
inşallah ileride kısmet olur. Suriye'ye gidip bilgi ve resimler aktarmanız-paylaşımlarınız, bizlerinde oralara olabilecek yolculuklarımız için bir nevi rehber niteliği taşımakta.
Tekrar teşekkürler.

paylaşımlar için teşekürler. gezilmesii gerek

Yeni üye olduğum için özel mesaj hakkım bulunmamaktadır. Seyahat acentası ismini de ticari bir konu olduğundan bu başlık
altında yazmayı etik bulmuyorum. Bu konuda bilgi edinmek için poyrazm@gmail.com adresime mail atabilirsiniz.

Sayın poyrazm, bilgi için çok teşekkürler.

Muhtesem bir gezi olmus, tabii sunuda soylemek lazim suriyenin karmasasindan Turkiyeye giris yapinca insan sukretmeden edemiyor :

Teşekkürler yazı için. Keyifle okudum. En kısa zamanda bende böyle bir gezi planlıyorum.