süper defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,375

Etiketler
Ynt: süper defender

Gercekten cok guzel bir 90 mis. Iyi gunlerde kullanin. orjinal 90 mi yoksa 110dan kesme mi? Baska resimleri (daha aydinlik bir ortamda ) varsa seve seve bakariz. Zaten bir defender alana kadar sadece bakiciyiz.

iş te bu arac cok güzel yakışılkı duruyor akıllıca yapılmış nedense diyeri itici geldi bana.

tüm iyi dilekler için teşekkürler, darısı hatta daha iyisi olmayan arkadaşların başına, elimd eolan bir kaç fotoyu daha paylaşıyorum. (bazıları eski fotolar)

iyi hafta sonları

mehmet bey araç çok güzel güle güle kullanın ben jantları merak ettim jantlar ne jantı.

arkadaslar; 90-110-130 kapali kasa / pick up hepsine asigim... herkese bol amur ola

JOSHUA9' Alıntı:
arkadaslar; 90-110-130 kapali kasa / pick up hepsine asigim... herkese bol amur ola

katılıyorum arkadaşa. 90-110-130-seri 3 hiç farketmez. 70'lı yıllardan beri değişmeyen görselliği ve zamanın teknolojisine bağlı yenilikler... land olsun da, land olsun.
Birtane 90 kaçırdık, eninde sonunda land'lanıcaz inşallah.

Off road için gerçekten mükemmel.....Tabiki 110 daha işlevsel.....ne olursa osun ...her kapıda bir defender olsun...saygılar...

Çok güzeller hepsi... Bende 300 TDI 98 Defender 110 SW var...Aslında keşke eşimi ikna edebilsem. Razı gelse ona da 90lık bir defender düşünürdüm Ailecek hastasıyız

Her iki araçta hoş darlığa çare araziye uyum neden 90 yada 110 , Benim fikrim 100 ölçülü defender yapsak ne olur ben şahsen elimdeki 110 nu iyi bir kaportacı bulsam hemen kesip 100 e çevireceğim fikirlere açığım yorumları bekliyorum saygılar

SON KONULAR - FORUM