Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdar1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,686
Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir?

serdar1903' Alıntı:
Evet geolander ses yapıyor bunu araştırdığımda farklı bir solisyon varmış hamurunda bunun dısında memnunum yumuşak bir lastik.Kİs lastiği olarak nokian var bende gecen kıs hiç sorun yaşatmadı.Asıl sunu merak ediyorum jAspada ayarsiz ornjinal amortisorde var tekine bunu taksam sorun olur mu

Yok olmaz. Ya ikisine de ayarsız taktıracaksınız ya da tekini değiştireceksiniz (normalde çift değişimi öneriyorlar).

Ses yapıyor dediğim önce bir uğultu duyuluyordu sonra tak tak gibilerinden bir ses duyulmaya başladıydı ve o şekilde kaldım. Aks bilyasıymış.

Etiketler
Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir?

özel servis olarak istanbulda doğan usta ankarada torg garage

yetkili olarak istanbulda cadde motor

yigittorun' Alıntı:
özel servis olarak istanbulda doğan usta ankarada torg garage

yetkili olarak istanbulda cadde motor

Doğan usta nerede?

maslak atatürk oto sanayi sitesi 1. kısımda....

Bir de telefonu var mı?

05322575449

Teşekkürler, not ettim. Fiyatları nasıl bakım için, orjinal ürün mü kullanıyor?

orjinal ürün kullanır ve aşırı sağlamcıdır :smiley: fiyatlarıda gayet makul

Garantısı biten aracı yetkili servise mümkün olduğunca götürmemek lazım. Bakım ve parçalar çok pahalı.
Yetkili serviste yerli malı difransiyel koruyucu 300 tl. Özelde 200 tl.
Yurt dışında orjinali 150 tl. Yetkili serviste orjinal 500 tl.
Yahu kardeşim. Bu muhafaza titanyumdan mı be. Çıldırasım geliyor. Tartsan 5 kilo oldun kilosu 100 tl ye geliyor. Belkide daha azdır. Ben yurt dışından almaya çalışaçağım.
Götür özel ustana ver en fazla 30 tl taksın yerine.
Yetkili servislere çok kironik sorunlarda ve çözülmesi zor işlerde gitmede faydası var.
Forester çıkmacısı bileniniz var mı? istanbulda.Teşekkürler.

hocam ıkıtellı oto sanaıde caglar oto var subarunun butun modellerının cıkması mevcut

Serdar 1903 amortisör sorunun varmış. 2003 xt araca ki bunlar SG şase kodlu, KYB Excel alıp olucağanı sanma. Denedim olmuyor. Yaylarıda değiştirmen gerekiyor ancak TR'de yok. Ben şu an getirtiyorum ve herhalde haftaya elimde olacak. deneyince bilgilendidirim sizi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri