Ynt: Subaru için servis tavsiyesi.
Tüm Subaru dostları herkese selamlar.
Ben son zamanlarda biraz off-road merakımdan dolayı bu siteye üye oldum. Fakat görüyorumki çok güzel paylaşımlar olmuş. Geç üye olduğum için üzüldüm
Neyse geç olmasın güç olmasın. Ben uzun yıllardır Subaru kullanan, evde mutlaka Subaru olması gerektiğini düşünen bunun dışında hobi amaçlı başka araçta olursa ona ilave olarak olabileceğini düşünen bir subaru hastası oldum diyebiliriz
Her halükarda sahibini bu kadar mutlu eden, bu kadar masrafsız sorunsuz sağlam ve paranın karşılığını alabildiğiniz bir araç daha olmadığını düşünüyorum.
Bugune kadar: Impreza GT-WRX, Impreza WRX-STI, Forester X, Forester XT, Outback 2.5 ve Outback 3.0R sahibi oldum. Şu anda aktif olarak Outback 2.5, WRX-STI ve Outback 3.0R kullanıyorum. Subaru Club Turkey in kurucusuyum. Subaru Türkiyeden hiç destek olunmadığı için sinirlendim ve pasif konumda tutuyorum. 2.5 Outback ile 300 bin kmden fazla yol yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bunun yaklaşık 200 bin km lik kısmı LPG olarak geçti. Ne bahsi geçen bir titreme, ne bir subap sorunu, ne motor problemi ne de benzeri bir sorun yaşadık. Sıfır problem diyebilirim. Tüm ihtiyacınız olan doğru uygulama ve düzgün kullanım. Subaru ona dayanmaz buna dayanmaz muhabbetlerine tamamen karşıyım. Kullandığım STI şu an 550 HP güç üretiyor. Subaru modifiyeyi kaldırmaz dediler. Diyenlere sevgilerimi sunuyorum. Hepsi tecrübeyle sabittir.
Bugüne kadarki tüm servis ve yedek parça sorunsallarımı Subaru Türkiyenin eski Şef mekaniği Doğan usta ile son derece profesyonel, olabilcek en uygun fiyata ve doğru teşhisler ile tek defada çözdüm. Yan sanayi parça kullanmadım. Herkese tavsiye ederim.
Saygılarımla.