Subaru Forester

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hayrullah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,143

hayrullah

Nissan Navara
Arkadaşlar,
Çok sevdiğim Forester aracımı paylaşmak istedim yorumlarınızı beklerim...saygılar sevgiler...

Araç 2000 model düz vites çok temiz, Ankara'dan aldım 5-6 ay oldu, şu anda tıkır tıkır gidiyor hiç bir sorunu yok.

[attachment=1][attachment=2][attachment=5]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

Etiketler

Ynt: Subaru Forester

AL1820' Alıntı:
servisleri çok pahalı diye biliyorum

İlk aldığımda kontrol ve bakım için istanbul'da Doğan ustaya gittim, birde bakım parçalarını Jaspa'dan aldım. Zannedildiği kadar uçuk fiyatlar yok, sadece kaliteli bir markanın az bulunması sebebi ilie biraz sıkıntı var o kadar. Çok sık arıza veren bir araçta değil, dayanıklı ve inatçı bir yapısı var. Diğer marka servislere gitmeyi düşünmüyorum onların fiyat politikası pahalı, araba klasik Japon olduğu için herhangibir japon araba ustasındanda yardım alırım.

cok guzel araba,

anladigim kadariyla turbosuz 2000 motor,100 km de kac litre yakiyor?.14 litrenin altinda yakmiyor diye biliyorum..

onun disinda hicbir problem yok arabada..:smiley:

hayırlı olsun aracınız , çok temiz görünüyor maaşallah. bende de 2003 forester turbo vardı , gerçekten hiçbir sıkıntı çıkartmadan 70.000 km boyunca kullandım. 100 kilometrede en düşük 10,5 litre tükettirebilmiştim , bence 2000 cc otomatik vites dört çeker turbo bir araç için süper değerdi. az servise gider, az masraf demektir , güle güle kullanın. seveceğinizden eminim.

iki adet opel corsamı sıfır sorun 130 arbin km kullandım
bu arabalar için 70.000km sorunsuz kullandım dememek lazım bence
200 deseniz ölçü olabilir

Teşekkür ederim eksik olmayın arkadaşlar.

Evet turbo yok arabada, bende özellikle turbosuz ve manuel vites arıyordum default düz olarak, şansa buldum kaçırmadım.

Turbo bakımı ve ileride olabilecek tamir masrafları vs. ve otomatik vitesin rahatlığı güzel ama bu tip bir arabada aradığım özellikler değildi. Çünkü otomatik vites ve güçlü araç kullandım, ben Forester'da daha pratik nispeten sorunsuzluk ve direnç istiyorum, kendi çapında hafif arazi sürüşleri bir kamp esprisi gibi faaliyetler için...

Benzin sarfiyatına gelince gerçekten hesaplamadım arabayı sık kullanmıyorum üstelik LPG var ( karşı olsamda :smiley:) uzun yol yapınca LPG'ye geçip dümdüz gidiyorum, şehir içinde dur kalklarda LPG asla kullanmam.

Ortalama tüketimi tahminim 9 - 10 LT arası olabilir, ama BMW E39 - 528 eski sahibi olarak 8-11 LT ortalama yakalamış birisiyim :smiley: , Forester'da dahada aşağılarda yakalamam mümkün diye düşünüyorum.

Sorunsuzluğa gelince, henüz 1 yılı doldurmadım ama bende yarattığı görüntü pekte başımı ağrıtmayacak gibi, şöyle söyliyim KUPKURU ARABA :smiley: , tabi benimki TURBO ve OTOMATİK vites klasik bakım sorunları yaşamayacak olmam.

merhaba aracın çok güzelmiş hayırlı olsun benim şuan düşündüğüm araclardan biri acaba nekadara aldığını sorabilirmiyim.bu aracı cok araştırdım ve önceki sahibi ii kullanmışsa sana hiç sorun cıkarmıycagını düşünüyorum servisi pahalı olabilir ama en azından servise 5 kere gideciğine bir kere gidersin aynı masrafa gelir neyse hayırlı olsun tekrar güle güle kullan

Çok hoşuma giden bir yapısı / mekaniği var, ancak servis imkanlarım olduğu halde, buji sökmek için yarım motor işçiliği harcanacağını görünce vaz geçmiştim, fazla mıncıklamadan kullanılacak nefis bir vasıta.

Aracımı satmaya karar verdim arkadaşlar, ilgilenen olursa mesaj atsın lütfen, saygılar...

merhaba aracı satmaya karar vermişsin hocam hayrola daha yeni almamışmıydın bir sıkıntısı mı var acaba kaça satmayı düşünüyorsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR