Ynt: Subaru Forester Xt 2004
öncelikle aracınız hayırlı olsun , geç gördüm. 2003 ve 2004 modellerini kullandım , hala aklıma gelir yine alsam mı diye.. bir kere karda gidişi gerçekten çok keyifli bir arabadır. toplamda yaklaşık 110.000 km civarı kullandım. periyodik servis harici hiç servise uğramadım. çevremden duyduğum zamanla arka amortisörlerde problem çıkabildiği ve pahalı olduğu (self levelizer özelliğinden dolayı) , cam çerçevesizliğinden dolayı ses oluyor bazen o da kapının iç tarafına görünmeyecek şekilde bir bant/ya da mobilya ayağına konulan çizilme önleyici keçe ile çözülüyor.
gerçekten ikinci el olduğu halde toplamda 110.000 km kullandığım 2 araçta da en ufak bir sorun yaşamamıştım.
sizin de keyifli sürüşler gerçekleştirmenizi dilerim.
yalnız 2.aracımı sattığım kişi daha aracı teslim aldıktan 40 dakika sonra otobanda bir TIR'a arkadan çarparak araca ciddi hasar vermişti , sebep olarak abicim bu araba da aşırı seriymiş , bir anda oldu duramadım dedi... tabii bir ferrari değil adam abarttı ama 177 hp fena da gitmiyor gerçekten o yüzden fazla da hız yapmamak lazım..