Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,477
Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

bana da ön sağ tarafının iç aks lazım birde arka amortisörler kyb da olabilir jaspada 540 tl + kdv çektiler aks'a ebay da komple aks takım sağ ve sol 110 dolar :smiley: kyb amartisörlerde 60 ie 70 dolar arası 350 tl çektiler 1 tanesine ebaydan alış veriş deneyimim olmadığı için bişey yapamıyorum alış veriş tecrubesi olanlar yardımco olursa sevinirimm

Etiketler

Kargılı,
Amortisörler için tavsiye; KYB Türkiye distiribütörlerini bul ve rica et. Perakende veremeyeceklerini söyleyebilirler ama bulamadığını söyleyip uygun bi dil kullanırsan olabilir. Mail yolunu tercih etmeni öneririm.

Konuyu hortlattım biliyorum :smiley:
2003 forester xt aracıma iki ay önce lovato obd 2 lpg sistemi taktırdım.
en ufak bir problem yaşamadım. ne motor ikaz ışığı nede yüksek devirlerde çekiş problemi.
Sürekli forumlardan okuyoruz yok subarularda subab ayarı gerekiyormuş falan. ya hep gerekiyor yazıyor ama yaptıran bir kişi bile görmedim daha. ne bu forumda ne başka bi yerde.
Hatta 180 bin km boyunca sadece lpg de kullanılmış toplamda 300 küsür bin km deki bir subarunun motorunun fotolarına bakmıştım subaru forumunda sadece pistonlarda yanma izleri vardı. oda normal zaten :smiley:
lpg taktırdığım servisle ve subaru kullanan diğer arkadaşlarla konuştuğumda 50-60 bin km de kullanıma bağlı subabların çelik sübab ile değişmesi gerekebilir, onunda toplam maliyeti 2000 tl civarında olur dediler. ama bu kullanıma bağlı değişir, efendi kullanımda hiç bir zaman subab değiştirme ihtiyacınız olmayabilir.
ama aracı sürekli power modunda kullanıyorsanız ve (bilmeyenler için yazayım power modunda 7000 devir civarı vites değiştiriyor.) aracı çok sıkıştırıyorsanız haliyle sübab problemi yaşıyabiliyorsunuz. ama buda 50 bin km civarında.
ayrıca yeni çıkan lpg sistemleri sayesinde motorunuz çok daha uzun süre problemsiz ve sağlıklı çalışıyor. lpg nin beyni sürekli araçla iletişim halinde kalarak sübap ve enjeksyon larınıza müdahale ediyor.
aracım uzun yolda 27 kuruş yakıyor. 120 km sabit hız ve araç yüklü :smiley:

KARGILI' Alıntı:
bana da ön sağ tarafının iç aks lazım birde arka amortisörler kyb da olabilir jaspada 540 tl + kdv çektiler aks'a ebay da komple aks takım sağ ve sol 110 dolar :smiley: kyb amartisörlerde 60 ie 70 dolar arası 350 tl çektiler 1 tanesine ebaydan alış veriş deneyimim olmadığı için bişey yapamıyorum alış veriş tecrubesi olanlar yardımco olursa sevinirimm

KARGILI mesajını yeni gördüm. Aks işini halletmediysen bende çıkma var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri