Sualtı Fotoğrafları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aejde Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,843
Ynt: Sualtı Fotoğrafları

kaş,saroz,kızıldeniz fotoğrafların en güzel çekildiği,su altının bizlere çok cömert davrandığı bir kaç yer olarak kaldı netlik açısından,berraklık. :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Sualtı Fotoğrafları

harika resimler çekmişsiniz, benimde ilgi alanım daha fazla sualtı resimleri varsa elinizde onlarıda bizimle paylaşmanızı bekliyorum
 

Ynt: Sualtı Fotoğrafları

Harika fotoğraflar çekmişsiniz..Çok teşekkürler..Ne tür bir makina ve housing kullanıyorsunuz?
 


Ynt: Sualtı Fotoğrafları

elinize sağlık emine hanım, gerçekten çok canlı ve gerçekçi fotograflar yakalamışsınız. eğer iskenderun körfezine (iskenderun) gelirseniz size rehberlik yapmak isteriz. bu sayede tecrübelerinizden faydalanmak isteriz.
 




Ynt: Sualtı Fotoğrafları

Emine Hanım,
Kareleri yakalamaktaki ustalığınız, ışık, gölge ve sualtının muhteşem uyumu, fotografların bir kısmına verdiğiniz isimler gerçekten muhteşem.
Bütün kareleri slayt gösterisi halinde büyük bir hayranlıkla seyrettim.
Ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık.
Saygılarımla
 

Ynt: Sualtı Fotoğrafları

Çok teşekkürler!

Fotoğraflarıma göstermiş olduğunuz ilgi, beğeni ve itina çok hoş. Eksik olmayın.

Kullandığım makine ye gelince, Sea & Sea Dx-1G

Esenlik dileği ile

:smiley:
 












Ynt: Sualtı Fotoğrafları

çok güzel kareler elinize sağlık. bende sualtı fotoğrafları cekmek ıstıyorum ve bununla ılgılı ekıpman arastırmasına gırdım sızınde tavyılerınız bana yol gosterıcı olacaktır ..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,252
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst