SSONGYONG MODİFİYE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,556
Ynt: SSONGYONG MODİFİYE

hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
Ahmet Abininde eline sağlık bir araç daha kazandırdı bizlere.. ;)

Etiketler

mehmet35yildiz' Alıntı:
teşekkür ederim Rüstem bey, karabağlardayım ben,buyrun gelin tabi beklerim her zaman.
ben manisaya gelirsem yine görüşebilirz,yada bir kaç kişi toplanıp günübirlik geziler yaparsak o zaman daha da güzel olur hem tanışmış oluruz.

Mutlaka gelicem.
hafta sonu festivale gitmeyi düşünüyomusunuz.?

Rüstem bey benim 16 aylık oğlum var ellerinizden öper :smiley: onunla malesef heryere gidemiyorum,aslında bende gitmeyi çok isterdim,acayip te gaza gelirim aslında ama ;D
bu arada ben size özelden msj atamıyorum 20 den az yorum yapmışım diye.ama karabağlarda yaşıyorum gaziemire doğru,1 gün önceden arayın haberleşelim buyrun gelin beklerim herzaman, tel: 0507 7683000

Ahmet usta elinize sağlık tekrar ,
yapılanların fiyatlarını ayrı ayrı alabilirmiyiz , mahsuru yoksa.

SSONGYONG
3inc yükseltme
alt korumalar
arka tanpon güçlendirme
yan barlar
12 binlik vinç
ön kaydırıcı sacı
yantente
bagaj yapıldı
bilamba eksik geldi takılalacak

265x75x 16 stt lastik takıldı

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
Ahmet usta elinize sağlık tekrar ,
yapılanların fiyatlarını ayrı ayrı alabilirmiyiz , mahsuru yoksa.

SSONGYONG
3inc yükseltme
alt korumalar
arka tanpon güçlendirme
yan barlar
12 binlik vinç
ön kaydırıcı sacı
yantente
bagaj yapıldı
bilamba eksik geldi takılalacak

265x75x 16 stt lastik takıldı
selamlararkadaşım
3 incyüyseltme 700
alt korumalar 400
yanbarlar 400
vinç 12 binlik 1480
önkadırıcı sac 150
tente650
bagaj 700
lambalar140
öntanpon 900
lastikler tanesi 500
+ elektirik ileri 300

SSONGYONG kullanıcılarının artısı benı cok memmun edıyor onumuzdeki 5 yılda bu arac off road camıasının ılk tercıhlerı arasına gırecek kanımca

sabri yucel' Alıntı:
arac super olmus darısı basımıza :smiley:
inşallah daha iyileri sizlerin olur da birlikte gezilere gideriz,tsk ederim. bu arada türkiyede bizim araçlara göre snorkel satışı yapan birileri varmı,yurtdışından getiren falan,bilgisi olan varmı arkadaşlar?
saygılar.

sabri yucel' Alıntı:
arac super olmus darısı basımıza :smiley:
inşallah daha iyileri sizlerin olur da birlikte gezilere gideriz,tsk ederim. bu arada türkiyede bizim araçlara göre snorkel satışı yapan birileri varmı,yurtdışından getiren falan,bilgisi olan varmı arkadaşlar?
saygılar.

Rot ayarini da yaptirdim

IMAG0408.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR