KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
teşekkür ederim Rüstem bey, karabağlardayım ben,buyrun gelin tabi beklerim her zaman.
ben manisaya gelirsem yine görüşebilirz,yada bir kaç kişi toplanıp günübirlik geziler yaparsak o zaman daha da güzel olur hem tanışmış oluruz.
Rüstem bey benim 16 aylık oğlum var ellerinizden öper onunla malesef heryere gidemiyorum,aslında bende gitmeyi çok isterdim,acayip te gaza gelirim aslında ama ;D
bu arada ben size özelden msj atamıyorum 20 den az yorum yapmışım diye.ama karabağlarda yaşıyorum gaziemire doğru,1 gün önceden arayın haberleşelim buyrun gelin beklerim herzaman, tel: 0507 7683000
inşallah daha iyileri sizlerin olur da birlikte gezilere gideriz,tsk ederim. bu arada türkiyede bizim araçlara göre snorkel satışı yapan birileri varmı,yurtdışından getiren falan,bilgisi olan varmı arkadaşlar?
saygılar.
inşallah daha iyileri sizlerin olur da birlikte gezilere gideriz,tsk ederim. bu arada türkiyede bizim araçlara göre snorkel satışı yapan birileri varmı,yurtdışından getiren falan,bilgisi olan varmı arkadaşlar?
saygılar.