SsangYoung Racechip Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oktayparlak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,553

oktayparlak

Yeni Üye
Yer
İstanbul Ataşehir
Merhaba
Arkadaşlar 2009 Ssangyoung 4x4 kullanıcısıyım.
Performans ve Yakıt ekonomisi sağlaması için RaceChip Pro Chip Satın aldım.
Ancak SSangyoung Action Sport için ideal ayarın ne olduğunu henüz anlayabilmiş değilim.
Açıkcası bu ürünün tam anlamı ile olumlu ve olumsuz yönlerini de merak ediyorum.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Etiketler
Ynt: SsangYoung Racechip Uygulaması

takip,
kaça aldınız acaba?
işin gerçeği ben de race chip konusunu merak etmekteyim,
selamlar

Merhaba ben almanyadan siparişle getirttim yaklaşık 6 ay önce
Gümrük falan derken yaklaşık 1500 Tl yi buldu
Ancak şu anda Racechip in türkiye bayiliği mevcut
Ancak internet sitesi yapım aşamasında imiş
http://www.racechip.com.tr/

İstoç Oto Tic Mrkz.
o 3 Blok No:114
Mahmutbey Bağcılar

0534 925 50 88
Bekir veya Murat bey.
Ben bu arkadaşlarla ayar konusunda bilgi alamak için görüştüm.

Telefonla fiyat ve ürün bilgisi alabilirsiniz.

Öncelikle çok pahalıya mal ettiğinizi söylemeden geçemeyeceğim.Performans konusunda mutlaka artış olacaktır ama yakıt tasarrufu elde etmeniz için agresif kullanmalardan kaçınmanız gerekir.Türkiyede araca ve sizin isteğinize göre direk aracın beynine bağlanıp ayar yapabilen çok iyi ustalar var.Araç markası aynı olsa dahi otomatik ya da manuel olarak kullanıcı isteğine göre ayar yapabiliyorlar.Üstelik bunu sizin yazdığınız rakamın üçte birine malediyorlar.
Saygılar,selamlar...

Oktay bey merhaba hosgeldiniz ....
Bende aracıma daha fazla performans icin tuning yaptırdım ve arac 175 beygir oldu torkda ve suratde ciddi bir artış soz konusu .....
Aracın USB girişinden yeni bir ECU yazılımı yükleniyor Cook'da basit bir işlem .... Atasehire cok yakın otobanın yan yolunda hemen Googleda Mehmet Gazihan yazarsanız İletisim bilgilerine ulaşırsınız ...
Kendisi chip uygulamalarında ülkemizdeki en iyilerindendir ... Üzülerek belirteyim cok yuksek bir ödeme yapmışsınız .... Selamlar ...

Sevgili Goktug hosgeldin seni burada gormek cok guzel :smiley:

Sorunun cevabi hem Evet hem hayir :'( soyleki
Yuzde 20 lik tork artisi elbetde faydasi var genel olarak arac Bir vites buyudu .. Cok sakin kullanimda Kesinlikle faydasi var yuzde onluk Bir azalma sozkonusu Yakitda .. ama ozellikle alfaltda gaza yuklenince resmen koltuga gomulmene sebeb olacak Kadar tork artisi var ve sert kullanimda Yakitda Artiyor ...

sabri yucel' Alıntı:
Sevgili Goktug hosgeldin seni burada gormek cok guzel :smiley:

Sorunun cevabi hem Evet hem hayir :'( soyleki
Yuzde 20 lik tork artisi elbetde faydasi var genel olarak arac Bir vites buyudu .. Cok sakin kullanimda Kesinlikle faydasi var yuzde onluk Bir azalma sozkonusu Yakitda .. ama ozellikle alfaltda gaza yuklenince resmen koltuga gomulmene sebeb olacak Kadar tork artisi var ve sert kullanimda Yakitda Artiyor ...

ben şu sprint buster denilen gaz pedalı hızlandırıcılarından aldım. Chiptunning gibi araç ciddi tepki vermeye başladı. Çok hoşuma gitti. Araç uzadıkça uzuyor, az bir baskı ile hemen vites küçültüyor filan filan.. Şehir içinde 1 depo ile ışık yanana kadar 740-750 km giden araç bu aletten sonra 600 km yi zor yaptı. Bende kapattım düğmesini. Ama elimin altında hemen uzun yolda çok zevkli. Özellikle araç sollarken ....

daha torklu bir arac ve kısa surede yuksek km lere cıkmak ıcın kesınlıkle tunıng olmalı .....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR