SsangYong - Samsun; Erçal Plazada Hizmete Girmiştir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,131

serhn

Yeni Üye
Yer
SAMSUN
Samsun'un önde gelen otomotiv satıcılarından ERÇAL GROUP, SSANGYONG bayiliğini, servis vede yedek parça hizmetlerini bünyesine katmıştır...

Etiketler

Ynt: SsangYong - Samsun; Erçal Plazada Hizmete Girmiştir

şükür' Alıntı:
eski servis kapandı mı artık

Yetkili servis olarak artık Erçal Plaza bünyesine geçmiştir...
Eski yetkili servis, özel servis olarak faliyete devam edecektir sanırım...

en azından düzgün bir ortam olmuş eski servis hezimetti nasıl oraya servis yetkisi vermişlerdi şaşırmıştım zaten teşekkürler

şükür' Alıntı:
en azından düzgün bir ortam olmuş eski servis hezimetti nasıl oraya servis yetkisi vermişlerdi şaşırmıştım zaten teşekkürler

SSANGYONG'un yapılanma süreciydi zannedersem...
HYUNDAI ve KİA'nın da plazaları, servisleri kurulmadan önce de bu bahsi geçen servis HYUNDAI ve KİA'nın da yetkili servis olarak faliyetteydi...

vallaa 20000 bakımını nasıl oraya gıdecem dıyodum tesaduf istanbulda işim vardı orda ücretsiz yaptırdık artık rahat rahat erçallara gideriz teşekkürler bilgileriniz

hayırlı olsun ssangyong daha doğrusu şahsuvaroğlu ssangyong sallantıda diye biraz yatırıma ara vermişti anlaşılan o ki artık yükselme devrine geçti ankarayı başayardan samsunu bahsi geçen yerden kurtardı :D

inş dediğiniz gibi yükselişe geçmiştir yoksa yanlış ata oynamış olmuş olucaz... tabi şuana kadar bi memnuniyetsizlik olmadı inş böylede devam eder

Şimdi diğer plazalar yetkili servisler hakkında fikir sahibi değilim fakat ERÇALLAR bu işi en iyi şekilde yapan hangi ata oynayacağını iyi bilen bir kuruluştur...

şahsuvaroğluda gençlerde az değil onlarda yiğit ata oynarlar yeni korandoyla bir iki arabası gelirse tamamdır bu iş zaten doğuş baydak falan istemiş ssangyong ithalatını şahsvaroğluna arap ülkelerindeki başarısından dolayı direk ona vermişler :D

inş öyle olur ve doğru at az kayıp olur ama genede söylediğim gibi bu fiyatlara başarılı çalışma bu arada c 200 konusunda bilgisi olan var mı geldi mi gelmicek mi ? ben aldığımda aracı bana temmuzda tanıtımı olucak falan demişti ymy otomotiv galiba gelmedi !

şükür' Alıntı:
inş öyle olur ve doğru at az kayıp olur ama genede söylediğim gibi bu fiyatlara başarılı çalışma bu arada c 200 konusunda bilgisi olan var mı geldi mi gelmicek mi ? ben aldığımda aracı bana temmuzda tanıtımı olucak falan demişti ymy otomotiv galiba gelmedi !

C200, KORANDO olarak kasım aylarının sonunda veya aralık ayının başlarında satışa sunulacaktır...

geçenlerde biliyorsunuz fabrika batmanın eşiğinden döndü ve çok güzel toparladı ben en az 2 sene kendine gelemez diyodum adamlar 6 ay içinde yeni korandoyu tanıttılar demekki hesaplardan bir 6-8 ay sapma olacak 2011 ikinci sezonda hybrit ve normal arabaları gelecek diyorlar :S

ozocan' Alıntı:
geçenlerde biliyorsunuz fabrika batmanın eşiğinden döndü ve çok güzel toparladı ben en az 2 sene kendine gelemez diyodum adamlar 6 ay içinde yeni korandoyu tanıttılar demekki hesaplardan bir 6-8 ay sapma olacak 2011 ikinci sezonda hybrit ve normal arabaları gelecek diyorlar :S

Geçenlerde dediğiniz 2 yıl öncesiysi sanırım... Şu an % 51 hissesinin mercedez-benz'in ve hangi otomobil markasının battıpda kapandığın duydunuz biraz mantılı olalım lütfen kaldıki bu maddi sıkıntıları çoğu markalar çekmiştir (Örneğin;Renault) ayakta kalamayanı mutlaka güçlü bir marka kanatları altına almıştır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR