Merhaba arkadaşlar
İki yıldır almak için uğraştığım 4*4 aracımı bugün aldım.
Gönlüme ilk Pajero düşmüştü, sonra Grand Vitaraya mantık olarak meyletme sürecini yaşadım, akabinde geçen hafta bir Kyron test etme fırsatı doğdu ve bingo.
İşte bu. Biraz daha maddi limitleri zorlama ve çekik gözlü yavruya kavuştum: 2009 model 5 M/T.
İki yılın kabaca özeti böyle.
Tercihimde hata yapmadığımı düşünüyorum. İnşallah ta öyle olur.
Kaliteyi ucuza almış olmanın mutluluğu var şimdi (Gönül kaliteyi pahalı almak isterdi )
Velhasıl kelam 4 çeker dünyasına girdim sonunda. Bunda sonra vakit bulup geziler yapmada sıra.
Herkesin gönlüne ve bütçesine göre araçlara sahip olmasını dilerim.
Doğal olarak problemler ve kafaya takılan sorularım olacak. Yardımlarınızı beklerim.
İyi günler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İki yıldır almak için uğraştığım 4*4 aracımı bugün aldım.
Gönlüme ilk Pajero düşmüştü, sonra Grand Vitaraya mantık olarak meyletme sürecini yaşadım, akabinde geçen hafta bir Kyron test etme fırsatı doğdu ve bingo.
İşte bu. Biraz daha maddi limitleri zorlama ve çekik gözlü yavruya kavuştum: 2009 model 5 M/T.
İki yılın kabaca özeti böyle.
Tercihimde hata yapmadığımı düşünüyorum. İnşallah ta öyle olur.
Kaliteyi ucuza almış olmanın mutluluğu var şimdi (Gönül kaliteyi pahalı almak isterdi )
Velhasıl kelam 4 çeker dünyasına girdim sonunda. Bunda sonra vakit bulup geziler yapmada sıra.
Herkesin gönlüne ve bütçesine göre araçlara sahip olmasını dilerim.
Doğal olarak problemler ve kafaya takılan sorularım olacak. Yardımlarınızı beklerim.
İyi günler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi