Ssangyong Actyon Sport Arka Kabin (hard top )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan salihy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,320

salihy

BİLGİ PAYLAŞTIKCA GÜZEL VE ÖZELDİR
Yer
İZMİR
arkadaşlar yeni oyuncağım actyon sport 4x2 arka tarafı kapatmak istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum
şimdiden hekese teşekkür.

Ynt: Ssangyong Actyon Sport Arka Kabin (hard top )

sevgili cincin mesajına teşekkür ederim servislerde sordum plan proje dahil 3000 ile 3500 tl sı fiat çıkardılar orjinal güney kore ithalatı internette ise fiatlar 2000 ile 2750 tl sı civarı kafam karıştı orjinal olmıyanlarda içeriye su alıyormuş bu konuda bilgi varmı şimdiden teşekkür

O kadar kalitesiz üretim yapıldığını düşünmüyorum, iyi bir işçilikle yapılan motajın yalıtım sorunu çıkaracağını sanmıyorum. Forumdaki SsangYong kullanıcısı arkadaşlar bu konuda daha iyi bilgi vereceklerdir. http://www.gezenbilir.com/index.php?board=407.0
Ben de Akdeniz Fibersan'a sipariş verdim haftasonu montajı yapılacak umarım, su alıyor mu almıyor mu göreceğiz.

sevgili cihat sizin araç ne marka ve ne kadara mal oluyor akdeniz fiberi incelerken mesajınız geldi tak çıkar yapılabiliyormuş, ama bana servisdekiler sabit olur dediler

Benim L200 aracım için 1500 TL +KDV fiyat verdiler Kasım ayının sonunda, sanırım kampanya varmış, şu anki fiyatı da olsa olsa 1600 +KDV civarındadır. Nakliye ve montaj için de belirli bir bütce ayırmanız gerekir. 500 TL civarında.
SsangYong'da da muhtemelen aynı şekildedir diye tahmin ediyorum: hard top ile gövde arasına yalıtım malzemesi koyduktan sonra kasaya özel kelepçelerle monte ediyorlar, dilediğinizde kelepçeleri çözüp kabini çıkartabiliyorsunuz. Kasayı delme vs. olmaması avantajlı.

hardtop.jpg

CİNCİN' Alıntı:
Benim L200 aracım için 1500 TL +KDV fiyat verdiler Kasım ayının sonunda, sanırım kampanya varmış, şu anki fiyatı da olsa olsa 1600 +KDV civarındadır. Nakliye ve montaj için de belirli bir bütce ayırmanız gerekir. 500 TL civarında.
SsangYong'da da muhtemelen aynı şekildedir diye tahmin ediyorum: hard top ile gövde arasına yalıtım malzemesi koyduktan sonra kasaya özel kelepçelerle monte ediyorlar, dilediğinizde kelepçeleri çözüp kabini çıkartabiliyorsunuz. Kasayı delme vs. olmaması avantajlı.
Salih bey aslında dediğiniz su alma meselesi serviste takılan orjinal hard-toplardada oluyor fakat tekrar servise gittiğinizde oraları silikonla dolduruyorlar. Dışardan yaptırılanlar görüntü olarak birebir uyum malesef sağlamıyor. Biz aracı aldığımızda o kampanyadaydı aracın yanında hediye veriliyordu. Servise bakım için gittiğinizde onunda bakımını yapıyorlar fakat dışardan yapılan hardtopların bakımını yapmıyorlarmış. Son olarakta orjinal olmasının bi avantajıda dışarıda herhangi bir anahtar veya kola gerek duymadan içeriden düğmeye bastığınızda direk olarak açabiliyorsunuz. Aracınızı güle güle kullanın. Örnek olsun diye bizim aracın fotoğrafını yolluyorum... Saygılarımla

kınhjk.jpg

Bende aracımı alırken orijinal olsun diye servisinde kapattırdım. Ancak serviste takılan bajaj kapamaları orijinal değil. Kampanya ile gelenlerin Kore' den orijinal olduğu şeklinde bir rivayet geziyor..... Serviste taktırmanın avantajlı olduğunu düşünmüştüm ancak sorun çıkınca öyle olmadığını, başa daha büyük bela olduğunu gördüm. Yaşadıklarımı biliyor olsaydım serviste taktırmayı aklımdan bile geçirmezdeim desem yeridir.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR