Salih bey aslında dediğiniz su alma meselesi serviste takılan orjinal hard-toplardada oluyor fakat tekrar servise gittiğinizde oraları silikonla dolduruyorlar. Dışardan yaptırılanlar görüntü olarak birebir uyum malesef sağlamıyor. Biz aracı aldığımızda o kampanyadaydı aracın yanında hediye veriliyordu. Servise bakım için gittiğinizde onunda bakımını yapıyorlar fakat dışardan yapılan hardtopların bakımını yapmıyorlarmış. Son olarakta orjinal olmasının bi avantajıda dışarıda herhangi bir anahtar veya kola gerek duymadan içeriden düğmeye bastığınızda direk olarak açabiliyorsunuz. Aracınızı güle güle kullanın. Örnek olsun diye bizim aracın fotoğrafını yolluyorum... SaygılarımlaCİNCİN' Alıntı:Benim L200 aracım için 1500 TL +KDV fiyat verdiler Kasım ayının sonunda, sanırım kampanya varmış, şu anki fiyatı da olsa olsa 1600 +KDV civarındadır. Nakliye ve montaj için de belirli bir bütce ayırmanız gerekir. 500 TL civarında.
SsangYong'da da muhtemelen aynı şekildedir diye tahmin ediyorum: hard top ile gövde arasına yalıtım malzemesi koyduktan sonra kasaya özel kelepçelerle monte ediyorlar, dilediğinizde kelepçeleri çözüp kabini çıkartabiliyorsunuz. Kasayı delme vs. olmaması avantajlı.