cemtascioglu
problem yok
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)
...
...
Aman aman,iyiki almamışsın,1-2 seferden sonra elinde kalırdı ;D (tecrübe konuşuyor ;D )olcaytogezer' Alıntı:olcayto abı kusura bakma olcayto abimle debelesırken pardon ;D
ne kusuru Cem kardeşim, kusurmu olur hiç![]()
bugün az kalsın senin testereden bir tane de ben alıyordum...işyerine gezginci satıcılar getirmiş..300 le kapıyı açıp 100 e kadar indiler.ben 50 de direndim..iyiki de vermediler, nereye sığdıracaktım bir de....senin hanımı diğer arabaya geçirmenin sırrı anlaşıldı..yer boşaltmak ve malzeme koymak için di mi.. ;D ;D ;D
Ya da kadıncağız, bu kadar avadanlık malzemenin hoplayışının gürültüsünden kaçıyordur.... ;D ;D
doğru söylüyorsun Erkancığım ama böyle durumlarda 2 kere iş görse karlı sayılırız...balta ile girişip parçalamak epey bir vakit alırdı...CDM-SUBARU' Alıntı:Aman aman,iyiki almamışsın,1-2 seferden sonra elinde kalırdı ;D (tecrübe konuşuyor ;D )
olcaytogezer' Alıntı:doğru söylüyorsun Erkancığım ama böyle durumlarda 2 kere iş görse karlı sayılırız...balta ile girişip parçalamak epey bir vakit alırdı...
doğru diyorsun...en iyisi kampı orada yapıp, mangalı altında yapmak...bir de kuzu denk getirdik mi..deyme keyfe..aozturk' Alıntı:Olcayto ,
Hiç balta işine girme arkadaş ne uğraşacaksın![]()
Ya araca bağla çek uzaklaştır yada bence en doğrusu mangalı orada yak , kampı oraya at. ;D ;D ;D ;D ;D
olcaytogezer' Alıntı:doğru diyorsun...en iyisi kampı orada yapıp, mangalı altında yapmak...bir de kuzu denk getirdik mi..deyme keyfe..![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Tamam abicim,uzatmayın ama yaa ;D akşam akşam kuzu muzu yapmayın allaşkına ;D
yok yok...şişle falan kim uğraşır ormanda....bir kürek sapı gibi dal bulup boydan boya geçirip ağır ağır çevirerek kendi yağıyla nar gibi yapıp, afiyetle indirmeyi kastedmiştim... ;D ;D ;Daozturk' Alıntı:kuzu şişmi dedin akşam akşam ;D ;D
olcaytogezer' Alıntı:yok yok...şişle falan kim uğraşır ormanda....bir kürek sapı gibi dal bulup boydan boya geçirip ağır ağır çevirerek kendi yağıyla nar gibi yapıp, afiyetle indirmeyi kastedmiştim... ;D ;D ;D
red34' Alıntı:günaydın arkadaşlar ...demirbank hayırlı işler diler.... ;D