Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,782
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Ahmet kardeşim banka kuracağımda reklamlarla kamuoyu araştırması yapıyoruz..... ;D

Etiketler

red34' Alıntı:
Ahmet kardeşim banka kuracağımda reklamlarla kamuoyu araştırması yapıyoruz..... ;D

Yok be abi tavsiye etmem satıp çıkacağım ben bu işten :D :D :D :D :D uygun müşteri arıyorum eski işler yok artık ;D ;D ;D ;D

valla haklısın ...sen böyle dedikten sonra bende vazgeçiyorum kardeşim.... :D

herkese günaydııınnnnn...

mertozzy' Alıntı:
bunada katılıyorum... bu arada bu haftayı boş geçelim... yoksa benim boşanma sebebim olacak ;D ;D ;D
özlemi bu pazar zor kaldırdım valla ;D bu haftada hadi gidiyoruz dersem beni oyar... sabah kalkıp çay demledim, ekmek arası bişiler hazırladım falan.. şirinlik olsun diye ;)
pazar günü belki öğleden sonra buluşup çay kahve yaparız ;D ;D

Mert kılıbık olacağının sinyallerini çok önceden beridir veriyordu arkadaşlar :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
varmayın mertın ustune yaw bızım hanım araba rahat degıl dıye araba aldırdı bız ne yaparım ;D ;D hayde bastan araba topla sımdı

Senin pil,taaa Antalya'da bitmişti zaten :D

valla cemim ben o konuyu kafadan bitirdim discoyu alarak... ama bu tip aktiviteler insanı yoruyor... birde yeni evliyiz ya... hafta sonları evcilik oynama zamanı ;D ;D valla 2-3 aya kalmaz aşarım ben bu konuyu ;D

Aşarsın bekle ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
valla cemim ben o konuyu kafadan bitirdim discoyu alarak... ama bu tip aktiviteler insanı yoruyor... birde yeni evliyiz ya... hafta sonları evcilik oynama zamanı ;D ;D valla 2-3 aya kalmaz aşarım ben bu konuyu ;D

Mert güzel kardeşim bak sana bi tavsiye ;)
Nasıl alıştırırsan öyle gider ;D
Yılma,vazgeçme,bekleme yapma,bu tempo devam. :smiley:
Devamki,haa bu adam böyle naapalım modu olsun ve kabullenilsin ;D ;)
İlk boşlulta,kale fethedilir ve bayrak düşer,ona göre kardeşim ;D
Sonra,biz çamurda debelenirken,sende evde elinde kumanda debelenirsin,ona göre ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR