Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,798
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

diyorum ya abisi ...kimse bir halta benzetmez amaaaa felaket birşeydir onlar ... birde girmediği delikte yoktur ..... ;)

Etiketler

red34' Alıntı:
siz rotayı merak etmeyin ... ;) bata cıka geçeriz.... :D size kanyonda bir yollar çiziyorumki oooohhhhh diyeceksiniz.... ;D onuda hazırlıyorum vinçler ve halatlar hazır olsun... ;D sizleri kanyona götürüyorum .....sürprizzzzzz......... ;D

valla vinçim var... 6 mt 5 tonluk halatta tamam... U kilit tamam... ben yola hazırım hocam ;D ;D ;D

valla kanyon bana uyar... hatta istersneiz önden de giderim ;D

yakışır erkanıma hem bizim çamur lastiklerinide yükleriz arkada ağırlık yapsın ;D

sayın lastik sponsorum... ben lastikleri değiştirmek istersem alıcı bulur muyuz??? ne dersin??? ;)

hayırdır mert ...işlem tamam galiba.... ;)

Arkadaşlar tatlı tatlı muhabbet ediyorsunuz, müdahale etmeyeyim dedim ama gezi başlığı 38 sayfa olmuş :(

Sizlere "Serbest Muhabbet (Off-Road) bölümünde sohbet etmeyi öneriyorum :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.0

Not: Verdiğim link size sınırlıysa "yol" a özel mesajla bildirerek ulaşabilirsiniz ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=1

valla ikisinde de problem var arz ederim... ;) Mert sen yeni rota için bir sayfa açarmısın ... ??? yoksa valla bizi kovacaklar..... ;D

red34' Alıntı:
valla ikisinde de problem var arz ederim... ;) Mert sen yeni rota için bir sayfa açarmısın ... ??? yoksa valla bizi kovacaklar..... ;D

abi ben onu pazar gecesi açmayı düşlünüyorum... izniniz olursa ;D

kendimize özel bir muahbbet başlığı açalım biz serbest muahbbette olmazsa :smiley: yoksa bizim gurubun muhabbeti diğerleri ile kaırşırsada saçma bişeyler olur

bence muhabbeti burda keselim... ;D

nasılsa pazar geziside 38 sayfayı bulur ;D ;D

evet oda doğru kardeşim ... :smiley: peki şimdi ne olacak ???

nasıl acıldığını bilsem açıcamda ... :D siz gençlerden bir kıyak bekliyorum tabii birde davet.... ;D

abi bence şöyle olacak.... sevtap hanım sayfadaki yazışmalarımı silene kadar konuşmaya devam edicez ;D

silince cepten irtibata geçicez....

turkcell hatları keserse, istasyonda toplanıcaz....

oda olmadı pazar sabahı görüşürüz abiii ;D ;D ;D

Yok yok,onun yolu var.
Bülent abi,navara bölümündede olabilir muhabbet.
Yada farklı bi başlık açalım serbet köşede,ordan devam ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR