Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,814

Etiketler

Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

cem karda iş yapar rahat ol
bende senın gıbıydım polyanacılık oynamıyım dıyodum ama yapıyor
taş olmuyor hatta kar lastıgı kadar yapıyor ama ezılmıs buzlu karda bılemem

cemtascioglu' Alıntı:
karda ıs yapmaz ama bu gıdemıycez anlamına gelmez her turlu gıderız

abi stt yumusak karda cok iyi is yapiyor ama buza donmus karda is yapmaz

haber geldı yaylada kar var ama taze
cumartesı 5.5 da kontak acarız gece ordayım

günaydın arkadaşlar... :smiley: Cem yollar hazır tek hedef keltepe ve inişi zaten batarız cıkarız problem değil.....Tolga nın canı sağolsun öbür hafta gelir oda.... ;) rota ve yemeklerle ilgili bir sıkıntı yok şimdilik az sonra senin verdiğin linke de bir bakıcam......

Cem hırkatepe köyü nerede ... ??? haritada görünmüyor 600 mt demişsin ama civarda görünen köy yok bir yanlışlık olmasın abisi.... ::smiley:

günaydın kardeşim... ;) yaw Cem in söylediği köye bakıyorum ama ortalarda köy falan yok bir yanlışlık var ..... beypazarı tarafı nere ...biz neredeyiz.... ???

Cem kendinde değil abi çok sanayiye gitti bu hafta :smiley: ankara nere bizim gideceğimiz yer nere hakkaten ;D ;D ;D

yaw kafayı yicem .. :D öyle bir yer yok ama cem yazınca alaalaaaaa dedim o ankara tarafından bahsediyor biz izmitteyiz.... ;D neyse yinede soracağım kendisine..... ;)

suzuki ye geçince menzili arttı ;D

valla ya bizim cocuğa bir haller oldu....... ;D ;D

herkese günaydınlarrrr.....

uğraşmayın cem kardeşimle... komşum o benim.... ;D ;D ;D

bu arada son net hava durumunu öğrenen var mı? ben dün netten baktım.. yine 150 cm kar var diyo ama... ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR