SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,209

Etiketler

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

serkan abi hemen atmışın ferozalarımızı :( aslında kalmadık orda biliyon vincler işe yarıyomu diye denedik :smiley:

konuralp_niva' Alıntı:
tek kelimeyle harika bir haftasonu geçirdik emeği geçen herkeze çok teşekkürler katılım harikaydı ve çok eğlenceli bir etkinlik oldu sakaryaya yakışır bi organizasyon olduğunu düşünüyorum :smiley: :smiley:

1.Mehmet AYAZ
2.biz olduk 3. kim oldu hatırlamıyorumm :smiley: :smiley:

3.Zonguldak Ekibinden Tek kapı Gran Vitara

Arkadaşlar...hasta olucam neredeyse yaw.. :mad: ??? :eek:

herkes fotograf çekmiştir..nerede bunlar.. :eek: :eek: Yöneticimiz uyuyor mu..yayınlanmayacak -paylaşılmayacak fotograf niye çekilir ki.. ;D ;D

Bir gün bulunamadık ya..son gün etkinligine. dolayısı ile "ailenizin fotografçısı "yoktu...Yerimize bakan nerede ??? :D :D ;D ;D

bekliyom..

nerde fotoğraflar ;) paylaşında yorgunluğumuz bitsin ;)

Hakan ..Sakarya grubu olarak pazar günü kimler gelebildi..

Serkan,
Sinan,
Sen,
...

...

hadi fotograf video yokmu :smiley:

Güzel bir etkinlik olmuş ben gelemedim aracımın arızasından dolayı herkesin emeğine sağlık bu arada fotolar nerde merakla bekliyoruz :smiley:

Sol üstteki kupa birincilik. Yerde oturan arkadaşımızın elindeki kupa ise ikincilik.

Birinci olan Mehmet Ayaz abimizi tebrik ediyorum.En yakın rakibine 2.30 fark attı.

ercova odül1.jpg

Derece alan arkadaşları kutlarız...

Fakat biz gelemeyenler olarak hala fotoğraf bekliyoruz, sadece Serkan Bey mi çekti fotoğraf, başka arkadaşlar yokmu fotoğraf ve video çeken.

Merakla bekliyoruz.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR