Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,030
Ynt: Sonunda Rüyalarıma Giren Defender'in Sahibi Oldum

Defendermania' Alıntı:
tekrar hayırlı olsun aracınız... Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bir sıkıntısı yok aracın. İnşallah kazasız belasız uzun yıllar kullanırsınız.
Kabalık etmek istemem ama fiyat konusu tekrar sormak istiyorum size bu aracın. Çünkü ben de bir süre ciddi ciddi ilgilenmiştim bu araçla. Sonradan fikirlerim değişince vazgeçmiştim. Hala da istediğim gibi birşey bulamadım ya bakalım hayırlısı. Ben de kendime kasım ayına kadar süre verdim. Kasıma kadar bulamazsam Kırıkkale'ye yada Ankara'ya doğru uzanıp bir hurda alıp gelicem:smiley:

Ayhan

Teşekkür ederim. aracın hiçbir sıkıntısı yok çok şükür.aldığım arkadaş sağolsun çocuğu gibi ilgilenmiş arabayla.(hatta halen daha iritbattayız arada fotoları videoları falan gönderiyorum) 20.000 tl ye aldım aracı. resimlerdekinden hiç bir farkı yok içi tertemiz dışı çok güzel motor ve yürüyen aksam konusunda 4-5 ustaya gösterdim kullandılar baktılar hepsinden tam not aldı.
aslında bende bir ara hurda alıp toplamayı düşündüm. ama buna fazla vaktim yok ve bu arabalara ne verirsen yakıştığı için astarı yüzünden pahalı olacak diye temiz toplanmış bişey almaya karar verdim. bende çok araştırdım. 12-13.000 e çalışır yürür vaziyette bişey alsam 4 jant 4 lastik ön vinç tamponu ve vinç zaten 5000 tl falan tutacak. döşemeler port bagaj falanda ya aynı paraya gelecek yada geçecekti.kaporta boya motor veya yürüyeninde yapılacak işlemlerde ekstra olacaktı.
Şuan aracın çalışmayan hiç bir şeyi yok çok şükür. ağır offroad düşünmediğim için beni heryere götürecek bir araç. benim tavsiyem (aslında bende yeni bu işlerin içine girdim tavsiye demeyelim) vaktin paran en önemlisi sabrın varsa hurda alıp topla derim. çünkü benim arabam şuan yazlık evde ben istanbuldayım normalde haftasonları yazlığa giderken şimdi 2 günde bir gidip çalıştırıyorum biraz dolaşıyorum falan. (Gitmediğim zamanda eşimi arıyorum Büyük Oğlan ne yapıyo bir garajı dolaş gel bakalım diye soruyorum)yani anlayacağın bu arabanın koltuğuna bir kere oturup o motor sesini duyarak gücü altında hissedince insanın canı bir daha inmek istemiyor. eğer bir acelen yoksa biraz daha bekle bence hergün yeni araçlar satılığa çıkıyor. seninde gönlüne göre bir DEFENDER ın olur inşallah.

Saygılar

Derya

Etiketler

dturan' Alıntı:
Teşekkür ederim. aracın hiçbir sıkıntısı yok çok şükür.aldığım arkadaş sağolsun çocuğu gibi ilgilenmiş arabayla.(hatta halen daha iritbattayız arada fotoları videoları falan gönderiyorum) 20.000 tl ye aldım aracı. resimlerdekinden hiç bir farkı yok içi tertemiz dışı çok güzel motor ve yürüyen aksam konusunda 4-5 ustaya gösterdim kullandılar baktılar hepsinden tam not aldı.
aslında bende bir ara hurda alıp toplamayı düşündüm. ama buna fazla vaktim yok ve bu arabalara ne verirsen yakıştığı için astarı yüzünden pahalı olacak diye temiz toplanmış bişey almaya karar verdim. bende çok araştırdım. 12-13.000 e çalışır yürür vaziyette bişey alsam 4 jant 4 lastik ön vinç tamponu ve vinç zaten 5000 tl falan tutacak. döşemeler port bagaj falanda ya aynı paraya gelecek yada geçecekti.kaporta boya motor veya yürüyeninde yapılacak işlemlerde ekstra olacaktı.
Şuan aracın çalışmayan hiç bir şeyi yok çok şükür. ağır offroad düşünmediğim için beni heryere götürecek bir araç. benim tavsiyem (aslında bende yeni bu işlerin içine girdim tavsiye demeyelim) vaktin paran en önemlisi sabrın varsa hurda alıp topla derim. çünkü benim arabam şuan yazlık evde ben istanbuldayım normalde haftasonları yazlığa giderken şimdi 2 günde bir gidip çalıştırıyorum biraz dolaşıyorum falan. (Gitmediğim zamanda eşimi arıyorum Büyük Oğlan ne yapıyo bir garajı dolaş gel bakalım diye soruyorum)yani anlayacağın bu arabanın koltuğuna bir kere oturup o motor sesini duyarak gücü altında hissedince insanın canı bir daha inmek istemiyor. eğer bir acelen yoksa biraz daha bekle bence hergün yeni araçlar satılığa çıkıyor. seninde gönlüne göre bir DEFENDER ın olur inşallah.

Saygılar

Derya

Valla her sabah daha evden çıkar çıkmaz telefondan sitelere, ilanlara ve yazılara bakmaya başlıyorum. Sitede yazılanları okudukça kafamdaki araç biraz daha belirginleşti. Araştırmaya devam ediyorum ama nedense bir yandan toplamak daha keyifli olacak gibi duruyor:smiley: Araştırdığım araçlarda Puma motorlu yada 300TDI araçlar. Tabi düz dizel motorlu olupta çok temiz halde motor dışında başka birşey istemeyen araçlara da bakmıyor değilim. Kısmet artık bakalım sizlerin defenderları ile avunuyorum ben de buradan şimdilik:smiley:

Ayhan

hayirli olsun cok guzel arac. kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.

selamlar

dturan' Alıntı:
Doktor korkuyorum :smiley:
kuş uçmaz kervan geçmez yerlere gitmeyeceğim şimdilik ama rotam ist-tekirdağ üzerinden çanakkale,assos, ayvalık,manisa,izmir,çeşme,kuşadası,didim,datca,bozburun,oradan kaş,kalkan,antalya. :smiley: İNŞALLAH
yolda 2 tam 2 öğrenci (çocuklar) olmak üzere 5 kişilik eşya ve ne olur ne olmaz kamp malzemeleri (çadır+uyku tulumu+mat falan filan) ve benim dalış malzemelerim olacak. gerçi ben aynı rotayı 1 kişi eksikle ford fiesta ile yapmıştım ama o 25 yaşında değildi tabi :smiley: 1,5 yaşındaydı. ben gitmeden bakımlarını yaptırıcam ayrıca yanıma kendi elimden geldiği kadar yedek parça ne almam lazım?? kayış atsa takarım, radyatör delinse tıkarım, akü bitse iterim, kısaca elimden gelir böyle şeyler ama yolda bana gerekecek yedek parça ne olabilir?? sonuçta bozburunda da 87 defender yedeği bulamazsın. (yaaa şu arabayı bir elime alayım hele ondan sonra bakalım bana neler anlatacak)

Mevsim kış, Yollar kar buz, Lastikler berber kayışı Ön takım 60 dan sonra kafa sallıyor Kalorifer yok, ön cam içten buz, silgiler donuyor, zincire ihtiyaç duymadan land la non stop 1350 klm yol geldim. Başka söze gerek yok sanırım.

Öncelikle sizi tebrik ederim....Tam bir Defender aşığısınız....Merak etmeyin ..evelallah her yeri gezersiniz o araçla......Siz onu sevin yeterki...o da sizi sevecektir....Gezinizde bol bol foto çekin...Bizde sayenizde o keyfi yaşıyalım.....İyi bayramlar ve iyi geziler...Hoşçakalın....

SERİ 3 109' Alıntı:
Mevsim kış, Yollar kar buz, Lastikler berber kayışı Ön takım 60 dan sonra kafa sallıyor Kalorifer yok, ön cam içten buz, silgiler donuyor, zincire ihtiyaç duymadan land la non stop 1350 klm yol geldim. Başka söze gerek yok sanırım.
Bu kadar anlatılabilir saolun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR