SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altunsu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,224
Ynt: SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

....

10012012109.jpg

10012012113.jpg

10012012116.jpg

10012012115.jpg

10012012120.jpg

Etiketler

alt korumanın yapımın bır kısmını cekebıldım ama montaj kısmını cekemedıgım ıcın sızınle paylaşamıyorum :(

10012012130.jpg

10012012127.jpg

10012012128.jpg

10012012130.jpg

evet buda aracım bitmiş son hali (şimdilik) tabi bu arada fotoraf çekemediğim bir çok kare olduğunu bu kareleri yuklerken fark ettim keşke çekebilseydim diyorum ama montaja yardım ederken ve bitirme heyecanıyla onlarda gözden kacıyor :smiley:
Siradişi olmasi için sürekli yeni fikirler üretip onlari uygulayan ÇAYÇO teknik HALİL ustama teşekkur ederim ...

009.jpg

çok güzel... standart halinden bu haline kadar ortalama ne masraf oldu diye sorsam ayıp etmiş olur muyum???

maresal' Alıntı:
çok güzel... standart halinden bu haline kadar ortalama ne masraf oldu diye sorsam ayıp etmiş olur muyum???
olurmu öle şey ne demek net olmamakla beraber 4000 ile 4500 tl arasında bi rakamı buldu :(

Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Bol çamurlu kar lı günlerde kullanırsınız inşallah.

bizde de bi zj var bizde onunla uğraşıyoruz.vinç ilerde düşünüyoduk ve hep kafamda zj lerin ön tamponu vinçle iğrenç oluyo düşüncesi vardı.sizin şu tampon ve vinci görene kadar.ilerde sizi rahatsız edeceğim müsadenizle.çizimleri ve ayrıntıları paylaşırsanız talibim.harika olmuş tek kelimeyle.muhteşem.

dentist' Alıntı:
bizde de bi zj var bizde onunla uğraşıyoruz.vinç ilerde düşünüyoduk ve hep kafamda zj lerin ön tamponu vinçle iğrenç oluyo düşüncesi vardı.sizin şu tampon ve vinci görene kadar.ilerde sizi rahatsız edeceğim müsadenizle.çizimleri ve ayrıntıları paylaşırsanız talibim.harika olmuş tek kelimeyle.muhteşem.
Öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkur ederim.
tampon konusunda elimde olan ayrıntıları paylaştım elimde her hangi bir çizim yok halil ustamın kendı tasarımı, elimden geldiği kadarıyla size yardımcı olmaya calişirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR