SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altunsu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,224

Etiketler
Ynt: SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

altunsu53' Alıntı:
hayır ramazan ustanın yaptiği yeni nesil birebir aynı dıyebılırım sıze malzeme gayet iyi tavsıye ederım

Teşekkür ederim...
Ramazan Usta kimdir acaba?
Nasıl ulaşırız?
Kaça alırız acaba?

Vinci nasıl bağlayacaksınız, çelik tampon mu takılacak, ayak mı yapılacak?

Kolay gelsin, çok güzel oluyor...

altunsu53' Alıntı:
ramazan ustaya aşağidaki lınkten ulaşabılırsınız 400 tl idi fiyati artış veya düşüş yoksa ,vinç için demir tampon yapılacak vıncımız ıcerde gömme gizli olacak nasipse suanki planımız o
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77482.new#new

içeride gömme vinç işi kesinlikle benim aklımda da var, kolay gelsin bakalım şimdilik...

ve şimdi sira ÇAYÇO teknik HALİL ustada :smiley:

Görüntü012.jpg

Görüntü013.jpg

Görüntü011.jpg

kolay gelsin...geçen hafta aracınızı rize araştırma hastanesinin orda gördüm, karı yarıp kaldırıma park etmiştiniz, epeyce kişi iç geçirdi benim gördüğüm özellikle park edecek yer bulamayanlar :smiley:

maresal' Alıntı:
kolay gelsin...geçen hafta aracınızı rize araştırma hastanesinin orda gördüm, karı yarıp kaldırıma park etmiştiniz, epeyce kişi iç geçirdi benim gördüğüm özellikle park edecek yer bulamayanlar :smiley:
saolun öncelikle orası aslında park yerı ama sızınde yazdığınız gibi kar olduğu için kimse giremeyınce arazı aracını kullanmanın guzel tarafından yararlandım o kadar ayrıcalığımız oldun artık :smiley:

yaww ınsanlar ne guzel ısler yapıyorlar ben hala snorkel alıp takamadım araca ,bendekı bu tembellık ne olacak nereye kadr gıdeek cok merakedıyorum 3 yıldan berı bodrumda hazır bekleyen sıs farlarını taktıramadım snorkel dıyorum daha

aracınız cok guzel olmus ve olmaya devamedıyor imrenek takipedıyorum

moonwalker_arc' Alıntı:
Trabzondan selamlar

Jant lastik degistirmeyecek misiniz ?

evet jant lastiği değişecez nasipse rizedeki işleri bitttikten sonra aracımı yukseltme kiti ve diğer ince detaylar için maslakta bulunan EXTREME GARAGE ATİLLA ustaya gidecek o zaman işanlah lastık ve jantta orda takılacak :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR