SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altunsu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,220

altunsu53

RİZE OFF ROAD SPOR KULUBU RİZOFF
Yer
RİZE
Evet bir yıl önce aldığım gecen süre zarfında aracıma yapacaklarımı tasarlayıp ve onunla neler yapabıleceğimi gördukten sonra ve bana sözü olan değerli kardeşiminde zj almasıyla planladıklarımızı startini verdik umarım yapacaklarımız guzel ve sızlerınde beğenısını alir hepinize YEŞİL RİZE den sevgilerle.....
SIRAYLA YAPACAKLARIMIZ
1.PORT BAGAJ
2.ÖN VE ARKA TEPE LAMBALARİ
3.TELSİZ MONTAJİ
4.SNORKEL
5.MOONVİSÖR
6.SİNEKLİK
7.VİNÇ
8.ÖN TAMPON
9.YUKSELTME KİTİ
10.JANT LASTİK
11.DEFRANSİYEL KİLİDİ
12.YAN BASAMAKLAR
13.ARAC ALTI MUHAVAZA
TABİ BUNLARI YAŞARSAK YAPACAĞİZ ALLAHIN İZNİYLE

Görüntü000.jpg

Görüntü001.jpg

006.jpg

Etiketler
Ynt: SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

önceliği aracımızın bagajını genişletmek adına işletmemizi tavana koyabilmek için ve sislambarımzı,telsiz antenımızı montaj edebılmek adına port bagaj yapmaya karar verdım ve port bagaji sefer ustamla beraber projesını ve malzemesı bana ait olmak uzere yapmaya koyulduk umarım beğenırsınız...

Görüntü069.jpg

Görüntü070.jpg

Görüntü071.jpg

Görüntü072.jpg

Görüntü073.jpg

öncelikle hepınıze teşekkurler.burda paylaşması kolay oluyor ama bu karelerı cekebılmek için sanayıye kaç gun gıttım unuttum yorucu olsada bıtınce karsına gecip ona bakınca o yorgunluklar ucu veriyor :smiley:

Allah (c.c.) hayırlı, uğurlu etsin bu maceranızı, kazasız belasız bol çamurlu ve keyifli sürüşler dilerim..

Bu arada işlem hızınıza hayran kaldım, bagaj şipşak tamamlanmış, kısmetse 27-29 unda Ayder'e geldiğimizde Fosali53 ile o ustayı ziyaret edip bir çayını içeceğim...

ben de bir delilik edip 97 ZJ mi satıp 2001 WJ aldım ama ZJ görünce aklım hep onda kalıyor : ))) para bulsam bir de ZJ alacam ancak millet görgüsüz veya deli der diye korkuyorum :eek: ::smiley: ;D

kendimi bir toparlarsam bu projeye bende dalacağım gibi ;)

euzlu' Alıntı:
Allah (c.c.) hayırlı, uğurlu etsin bu maceranızı, kazasız belasız bol çamurlu ve keyifli sürüşler dilerim..

Bu arada işlem hızınıza hayran kaldım, bagaj şipşak tamamlanmış, kısmetse 27-29 unda Ayder'e geldiğimizde Fosali53 ile o ustayı ziyaret edip bir çayını içeceğim...

ben de bir delilik edip 97 ZJ mi satıp 2001 WJ aldım ama ZJ görünce aklım hep onda kalıyor : ))) para bulsam bir de ZJ alacam ancak millet görgüsüz veya deli der diye korkuyorum :eek: ::smiley: ;D

kendimi bir toparlarsam bu projeye bende dalacağım gibi

öncelikle teşekkurler.sizin yaptığiniz bende yaptım bundan 3 ay önce zj satıp wj almakla ama zj den aldığım hazı ondan alamadığım için tekrar wj satıp zj aldım ve şimdi gayet mutluyum bagajın fotolarını eklemek kolay oluyor ama yapması o kadar kolay olmuyor :smiley:

evet snorkel ve kaput sinekliği ve ön cam rüzgarliğimizda geldi şimdi boyama ve montaj sirasiii

VE SİSLAMBALRIMIZ SEPETIMZI TAKTIKTAN SONRAKI ARACIMIZIN HALİ

DSC07733.JPG

DSC07736.JPG

DSC07737.JPG

.....ve sıra geldi işin en can alıcı kısmına ben gözlerimi kapıyorum mustafa abi:smiley:)

DSC07755.JPG

DSC07756.JPG

DSC07756.JPG

DSC07757.JPG

DSC07758.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri