Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan voyvoda4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,927
Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Oğuz bey markasını açıkçası sormadım ama cinsi polietilen olabilir, fotoğrafta gözüktüği gibi kapalı hücre arka taraflı folyolü ısı yalıtım süngeri, benim döşemeci ile birlikte gittik, bir kaç çeşit vardı zaten kumaşçıda, aralarından seçtik, benim kullandığımın metresi 25tl , folyosuz olanı da vardı onun da metresi 15tl ama bu daha iyi geldi gözüme, amacım kışın birazda olsa ısı kaybını önlemek yazında arabanın içini güneşten pişmesini azaltmak, defender tavanı için 5-6 metre arası yetiyor kaplama için.

Birde kaput içi motorun üzerine ses yalıtımı için bir malzeme aldım, onunda önü parlak folyolü, arkası kalın sünger değil de daha çok sert bir ara ince süngerkatman kaplı, arkası kendinden yapışkanlı onunda metresi 35TL nedense onun fotoğrafını çekmeyi unutmuşum, onun da 150x100cm kaputun altını tam kapatacak şekilde aldım. uygulama sonrası fotoğraf koyarım.
Saygılar.
Alkım.

Etiketler

Merhaba arkadaşlar hızlı bir güncelleme yapayım dedim, en Son aracın arka kabin döşemelerinde bazı eksikler vardı onları da tamamladım, kabin koltuğunun iskeletinde pas ve ezikler vardı onları zımparalamak ile başladım işe, ardından siyah sprey boya ile üzerinden geçtim cillop gibi oldu, üzerine koltuk gelmeye hazır, birde aracı ilk aldığımda arkada bir alet sandığı vardı, menteşeleri ni yenileyip hızlı bir ciladan sonra kutunun içini benim tavan yalıtım malzemesinden arta kalanlar ile kapladık, şimdi.hem alet çantası hemde Soğuksu haznesine benzer bişi oldu, çok amaçlı kullanıma hizmet vermesi güzel olur, kaput altı kaplamsını da hallettik, tavan kaplaması tamam, bugün koltuklar da takılır döşemecide işi biter, yarına koltuklu halinin fotoğraflarını da koyabileceğim :smiley:)

uploadfromtaptalk1395729117752.jpg

uploadfromtaptalk1395729143466.jpg

uploadfromtaptalk1395729232599.jpg

uploadfromtaptalk1395729287098.jpg

Maaşallah tam bir şaheser çıkarıyorsunuz ortaya imrenmiyorda deilim yani :smiley:

Çok planlı uzun zamandır düşünülen ve hazırlanılan bir süreç. Sorunsuzda gidiyor maşallah. Takipteyiz :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim arkadaşlar, inşllh dediğiniz gibi sorunsuz bitirebilrim süreci, evet koltuklarım da takıldı, arabanın içi birkaç ufak detay haricinde %95 oranında bitti artık, hayırlısıyla dağıttığımız motor.ve şanzumanı da en kısa zamanda geri toplayıp araca yerleştirebilirsek, geriye sadece evrak işleri kalacak, buyrun bir kaç koltuklu fotoğraf paylaşayım, yorumu size :smiley:

uploadfromtaptalk1395851440268.jpg

uploadfromtaptalk1395851463523.jpg

uploadfromtaptalk1395851491765.jpg

Teşekür ederim Niyazi bey, işten izin ayarlayabilir de kısmet olursa o geziye bende ığdırdan katılmayı planlıyorum, belki tanışırız o vakit,beraber gezeriz sizin yaylaları :smiley:

Valla klasman farkı var baya Niyazi bey, arazi performansı.artar belki ama konfordan baya ödün vereceksiniz gibi. Yine V8 mi düşünüyorsunuz yoksa başka mı.

Oğuz bey 40 tl olan tavan yalıtımı mı yoksa kaput altı yalıtımı mı?

Anladım o zaman benzer ürünler kullanmışız, ben bir an tavan yalıtımı için söylediğinizi düşündüm o zaman çok fiyat fark oluyordu, ama kaput içi için normal bir iki yere daha sordum aynı aralıkta hep, tabi dynamat gibi ithal ürünleri saymazsak, onlar da biraz fazla pahalı :smiley:

Arkadaşlar çalışmalarımız devam ediyor hayırlısı ile haftaya bitirebilmiş olmayı umuyorum, buradan konuyu takip.eden arkadaşlara.birsorum olacak, eğer bütçeme sığdırabilirsem aracıma çorum kaloriferi takmayı planlıyorum, çift kademeli 12V çorum kaloriferi arıyorum yetsan diye bir marka var araştoyorum ama 300 tl gibi.bir.fiyatı var, bunun boruların.ve bağlantıların alınması elektrik.tesisatı işçilik derken 400 tl yi geçecek gibi duruyor, sizce de biraz pahalı değilmi, fiyat marka.alınacak yer önerisi olanlar varsa daha ucuza nerden temin edebilirm bu konuda paylaşırlarsa sevinirim.

voyvoda4' Alıntı:
Arkadaşlar çalışmalarımız devam ediyor hayırlısı ile haftaya bitirebilmiş olmayı umuyorum, buradan konuyu takip.eden arkadaşlara.birsorum olacak, eğer bütçeme sığdırabilirsem aracıma çorum kaloriferi takmayı planlıyorum, çift kademeli 12V çorum kaloriferi arıyorum yetsan diye bir marka var araştoyorum ama 300 tl gibi.bir.fiyatı var, bunun boruların.ve bağlantıların alınması elektrik.tesisatı işçilik derken 400 tl yi geçecek gibi duruyor, sizce de biraz pahalı değilmi, fiyat marka.alınacak yer önerisi olanlar varsa daha ucuza nerden temin edebilirm bu konuda paylaşırlarsa sevinirim.
İkinci el de bulunabiliyor aklınızda olsun. Misal ben SeriIII'ten söktüğüm Çorumu 100 TL'ye satmıştım:smiley: Cillop gibiydi hemi de:smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR