yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Merhaba,
Kolay gelsin... İzmir'den selamlar.
Kolay gelsin... İzmir'den selamlar.
Tunç bey, öncelikle detaylı paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ben de 17 m3 Ducato panelvan aldım ve karavana çevirme işlemlerine başlayacağım inşallah, acaba ana malzemeleri (dometic camlar , fiamma hekileri, tente gibi) nereden temin ettiğinizi ve mümkünse fiyatlarını söyleyebilir misiniz?İsmim Tunç
İzolasyon malzemesini Ayazağada bir üreticiden aldım Bizofol diye bir malzeme 100M2 lik rulo olarak satılıyor. Firma sanırım Özerden diye bir firma.
Tavanda 3 adetFiamma 28x28 cm fanlı heki kullandım ( tavana 4 adet panel yerleştirince daha büyük kullanamadım)
Masanın yanında 90x45 dometic
mutfakta 50x45 dometic
yatak odasında ayak ve başucunda 21 x39 cm marin pencere mevcut Fiyat ve boyut nedeniyle bunları aldım ama teli ve perdesi yok çokta keyif almadım
İyi Akşamlar
Tunç
Araçtan ayrı bir panele monte edip, sonra konaklamaya niyetlendiğiniz yerde bir jak yardımı ile tesisatınıza bağlantı yapsaydınız daha uygun olurdu hem sık sık kontrol edilmiş hemde seyahat sırasında paneller dışarıdan gelecek etkenlerle hasar görmemiş olurdu. gerçi çok da önemli değil daha sonra tekrar değiştirebilrsiniz. ama karavancılığın esprisi, fazla para harcamaktır. yoksa amerikalıların otobüsten çevirme içinde jakuzi si bile olan artık caravan değil wagon van oluyorTeşekkürler,
Uydu anten ve güneş paneli montaj fotografları ekte. Bayramda da çalışmaya devam
Herkese huzurlu ve sağlıklı bir şeker bayramı dilekleri ile
Ekli dosyayı görüntüle 7563
Ekli dosyayı görüntüle 7563