Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim
sn.epino
Her türlü arazi aracını, her tür arazide kullanmış biri olarak ki bunların bir kısmı ,en sertinden modifiyeli bir kısmı daha yumuşak bir kısmıda orta sert olarak, söyleceklerim şunlar ..
Land rover araçları insanın beynini ve bütcesini yoran araçlar.Şu an disco 2 konuştuğumuz için onun hakkında yazayım.
Eliniz anahtar tutuyorsa ,servis manuelinden vs.anlıyorsanız ,zaman ve birazda bütçe ayırabiliyorsanız alın binin.Ama ne zaman hangi hortumu kırılır,ne zaman arkası çöker,değiştirdiğiniz bilmem kaç küsürat contadan sonra hangi izbe contadan yağ,su ,şu bu kaçırır bilemiyorum.
Araçta kullanılan plastikten,contaya,sensörden kabloya hepsi dandik materyal.Bir arac (ki sabit akslı bir arazi aracından söz ediyoruz) 10-15 yılda bu kadarmı dökülür.
Ace-tc vs. biraderlere gelecek olursak ,iyi düşünülmüş ama hayata düzgün geçirilememiş bir mühendislik .Neyse biraz mesai ile genelde çözülebiliyor.
Land rovercı arkadaşlar bana hiç kızmasın samimi düşüncelerimi yazıyorum ,bu forumdada hep öyle yazmaya gayret ettim.
Bir aracı yeni aldığımda yorum yapmam,çünkü insanda bir heyecan olur ve birçok şeyi göremez,birlikte yaşamaya başladığında anlarsın içeriği
)
Kısaca bir disco2 alırsınız ,sağına soluna bir ton para harcadıktan sonra anlarsınızki bu araç sizi her koşulda ,heryere ,kendinizi güvenli hissettirecek şekilde götürecek kapasitede bir araç değildir.Herzaman sürpriz yapma potansiyeli vardır.
Ha güzel tarafları yokmudur vardır..Bence fiziği güzeldir aristokrattır
Parçası boldur ,görece diğer arazi markalarından ucuzdur vs.Aracın ilkalımı da ucuzdur ki birçok insana cazip gelen durum budur.Sağı solu bozulsada fiesta parasına buna biniyorum hissiyatı ile mutlu olunabilir.
Ben v8 sahibiyim ve prins lpg ile kullanıyorum..Gelgörki kullandığım en boktan v8 diyebilirim.Td5 e bir kere binmiştim tahmin ettiğim gibi gitmiyordu.v8 kıçını zor kaldırırken td5 nasıl gitsin
) gerçi defenderdan veya ufak motorlu vitaradan vs.sonra gidiyor gibi gelebilir.
ÖZET:Bu işler genelde gönül işidir (en azından bu sitedeki bizler biraz daha sevgi doluyuzdur araclarımıza )..
Bir kere kafaya koydumu mutlaka alacaksınız ,yaşayacaksınız ,uğraşacaksınız belki tüm sorunlarıyla seveceksiniz,belkide artık enerjim kalmadı arkadaş yemişim böyle aracı diyeceksiniz.
Parasına göre iyi aractır da diyemiyecem ,sanayide onu teliafi ediyor çünkü.
not:avatarımda land cruiser var fakat bir önceki aracımdır..ŞU ANDA Kİ ARACIM 2001 DİSCO2 V8 dir.
selamlar saygılar herkese.