Soğuk Hava Kampı Şişme Yatak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan desiredesire Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 314

Şişme yatak kışın buz gibi olur. Bence üzerine bir battaniye yayabilirsiniz. Bu sizi bir nebze olsun sıcak tutar. Şişme yatağın altına bir şey koymanın çok bir anlamı yok. Üzerine bir şeyler koymalısınız bence ..

yatagin altina veya ustune sereceginiz malzeme icin cok birsey soyleyemem ben eski usul gezginim, ancak baska onerim var. sicak su torbasi bulundurursaniz cok faydasini gorursunuz. hatta yasi 50 ve civari olanlar bilir eskiden ayak altina koymak icin kiremit vardi soba ustunde durur yeri gelir pilav dibini tutmasin demini alsin diye ustune pilav tenceresi koyulur, yeri gelir anneler once gazeteye sonra beze sarar cocuklarin ayak altlarina koyardi. ben de ikisi de var ve kullaniyorum size de tavsiye ederim. detay istenirse devamini yazarim

Merhaba,

Geçen gece 10 derece soğuklukta kamp yaptım ve şişme yatak alttan çok soğuk aldı. Sabaha kadar üşüdüm açıkçası.

Tek başına şişme mat alıp altına normal mat koymak mı daha mantıklı yoksa şişme yatak üstüne bir de Decathlonun aşağıdaki matını alsam olur mu?

(Şişme Outdoor Trekking Matı - XL Boy - 193 × 60 cm - MT100)

Yönlendirirseniz sevinirim.
Şişme yatağı 15 li derecelerin altında unutun.Linkteki şişme mat ve normal mat seçeneğini tercih edin derim.Uyku tulumunuzda önemli tabi.

Hocam ben bimden 4 adet resimlerini koyduğum matları almıştım, 3 yıldır kullanıyorum, daha öncesinden çift kişilik yatak vardı, hem konfor (çocuk sağa sola döndükçe diğer kişi hopluyor), hem soğuk için hem de şişirme ve yer kapladığı alan yüzünden en fazla iki kampta kullanıp elden çıkardım,
Resmini koyduğum şişme mat çok konforlu ve üç nefeste şişiyor, kapalı hali insan eli büyüklüğünde çok az yer kaplıyor, yan yatarken bile omuz ve kalça kemiklerinde batma olmuyor, altına da normal yeşil mat seriyorum, soğuklarda tulumun içine koyup kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim. Bimin malı diye kötüleyenler olabilir ama mat on numara f/p ürünü, yedek bile almayı düşünüyorum bime tekrar gelirse.
Alışveriş sitelerinde şu an satışı mevcut.

Ekran görüntüsü_30-9-2024_8465_www.hepsiburada.com.jpeg

Ekran görüntüsü_30-9-2024_84542_www.hepsiburada.com.jpeg

20231015_091336.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,512
Kaydolan Son Üyemiz
erhanemir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR