Soğucak Yaylası Denemesi... (01 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,195
Ynt: Soğucak Yaylası Denemesi... (01 Mart 2009)

sağolun arkadaşlar... umarım birgün beraber gezeriz. ne yazık ki, nisan ayının ikinci haftasonuna kadar araziye vaktim yok. bu sene karda tepinmek nasip olmadı :(

Etiketler

BolbuzJack' Alıntı:
Sana asıl şimdi Disco'cular lazım, Engin'i, Yavuz Abiyi falan bırakma sakın ;D ben anlamam o arabadan :smiley:

sorun yok... 4 teker bikaç diff, iki üç tane de kol var kullanımı öğrenilecek. gerisi kendiliğinden gelir. zaten otomatik vites V8 kullanan adamın arazide arazi olmasına gerek yok. çıkıp istediği noktayı geçebilir. :smiley:

Bizimde ilk gezi planımız 28-29 mart oldu; iş yoğunluğundan :( Belki arada ufak geziler olur Şile çevresi falan gibi...

edaghan' Alıntı:
sorun yok... 4 teker bikaç diff, iki üç tane de kol var kullanımı öğrenilecek. gerisi kendiliğinden gelir. zaten otomatik vites V8 kullanan adamın arazide arazi olmasına gerek yok. çıkıp istediği noktayı geçebilir. :smiley:

bencede aga. ;D ;D

pazar günü soğucak yolun da bizde piknikteydik siz yukarıda avcıların ordan geçtiniz biz daha aşşağıda piknik yapıyorduk siz dönerken gezen bilir yazısını gördüm camda ama yol almıştınız baya gerçekten pazar günü soğucak çok güzeldi çok eğlenceli bi ortam dı güzel bi hafta sonu geçirdik Dısco da gerçekten çokk heybetli duruyordu saygılarımla....:D :smiley:

konuralp_niva' Alıntı:
gerçekten pazar günü soğucak çok güzeldi çok eğlenceli bi ortam dı

Evet bizde çok keyif aldık, çok fazla vakit geçirmesekte. Benim sandalyeler ve masa yoktu yanımda olsaydı daha uzun süre takılırdık herhalde... Artık bir daha ki sefere görüşmek üzere ;)

biz tam donanımlıydık :D saat 5 e kadar falan kaldık inşallah bidahakine görüşmek üzere :smiley:

Murat,
Bak bu bilgiler öyle işime yaracakki. Çok teşekkürler. 1-2 Km kaldıysa yaylanın zor ve dik yerleri almışsınız demektir. Önümüzdeki hafta pelteleşmiş kar'ıda atalım, sonra tırmanırız.

Fotoğrafların özellikle ilki bir harika. Sevgiler

Murat, bu hafta baya sıcak geçti, muhtemelen baya kar erimiştir. Zorlayınca yaylaya ulaşılır sanıyorum ama biz ordayken avcılar karın arabanın geçemeyeceği kadar kalın olduğunu söylüyordu, bizde zorlamadık. Havalar böyle giderse denemek lazım tabi ki. Ancak biz bu sene kara doyduk :smiley: ay sonu gezimiz çamurdan yana olacak...

Güzel gezi, güzel fotoğraflar. Paylaşım için teşekkürler.

Güzel gezi olmuş ,Aytuğ yarım kalan çıkışı tamamlamış :smiley:Karda performansı iyi görünüyor .Umarım Çamurda da aynı performansı gösterir..
Aytuğ Aracın hayırlı olsun ,
Fotograflar çok başarılı Murat ,eline sağlık ..

D i s c o v e r e r' Alıntı:
Aytuğ hayırlı olsun araban, çok güzel bir gezi olmuş. Ayrıca bir LR yi daha aramızda görmekten mutluluk duydum. Umuyorum gezilerde bir araya geliriz...

tşk ederim koray abi. seninde tavsiyelerin doğrultusunda aldım disco 2 yi. görüşmek üzere en kısa zamanda

yesimus' Alıntı:
Güzel gezi olmuş ,Aytuğ yarım kalan çıkışı tamamlamış :smiley:Karda performansı iyi görünüyor .Umarım Çamurda da aynı performansı gösterir..
Aytuğ Aracın hayırlı olsun ,
Fotograflar çok başarılı Murat ,eline sağlık ..

tşk ederim . bakalım birlikte deneyeceğiz inşallah. sogucaktan acaıp keyıf aldım cunku kalmadım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri