Snorkel sorunu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolga ordu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,995

tolga ordu

Yeni Üye
Mesajlar
10
Tepkime Puanı
0
Yer
ordu
Oncelikle herkese merhaba.aracima snorkel taktim fakat bi turlu kapirtaya dokunan kisimlarindan yapistirdigim halde tutmuyo.dayson silikon ve siyah cam silikonu denedim ama bi turlu yapismadi aracinda snorkel uygulamasi olan arklar yardimci olabilirlerse cok sewinirim bi diger sorunumda distruboturu ve bujileri sudan nasil koruyabilirim snorkel aktif bagli ama distrubotor ve bujilere bise yapmadim simdiden tesekkurler vereceginiz fikirler icin
 

Etiketler

Ynt: Snorkel sorunu

ustamdan öğrendiğim ve uyguladığım kadarı ile su geçişlerinden önce distbirütöre şarj ve marş dinamosuna wd 40 sıkılıyor şu ana kadar bir sorun yaşamadım. birde şarz dinamosunu yukarı alma olayı var forumda bir konu var bunula alakalı, yanlış hatırlamıyorsam
 

Ynt: Snorkel sorunu

Cok tesekkurler uzun suredir foruma girememistim snorkeli yapistirma isini cozdum fakat wd 40 olayini en yakin zamanda denicem
 

Ynt: Snorkel sorunu

WD 40 ta bir cozumdur ama bir kac gecis sonra etkisini yitirir. Sik sik kullanmak gerekir.
Wurth yada 3M gibi yada tavsiye ile baska marka sivi gres olan mustahzarlar da var.
Tecrubeli bir servis yada ustaya veya bahsi gecen mamulleri satan bir yere sorabilirsiniz.
En azindan bir gununuzu bir kere kullanarak uzun sureli rahat gecirebilirsiniz.
Ben o kadar derin gecis yapmadigim icin kullanmiyorum ama acil durumlarda WD40 olur.
Bir de motorsiklet zincir yagi spreyleri vardir acil durumlarda faydasi olur.
Nacizane bilgi paylasimidir.Uygulayicilardan daha detayli bilgiler gelebilir.
Saygilarimla.
 



Ynt: Snorkel sorunu

Malum nivalarda radyator fanlari surekli aktif durumda oluyo su gecislerinde pervanenin surekli dönüyo olmasi sorun yaratmazmi aklim takilan bi konuda bu tesekkurler tekrar paylasimlar icin
 

Ynt: Snorkel sorunu

tolga ordu' Alıntı:
Malum nivalarda radyator fanlari surekli aktif durumda oluyo su gecislerinde pervanenin surekli dönüyo olmasi sorun yaratmazmi aklim takilan bi konuda bu tesekkurler tekrar paylasimlar icin.

Sorun olabilir dogru (motor havuzuna su sicratir). Elektrik kumandali fan ile modifiye edebilirsiniz (mevcut olani iptal edip)..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst