Sizin Arabanız Sizin İçin Neyi İfade Ediyor ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Batu.Apnea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,334
Ynt: Sizin Arabanız Sizin İçin Neyi İfade Ediyor ?

zamanında araba kullanmayı onun üzerinde öğrendim,üniversiteye başladığımda benimle beraber gelip beni yalnız bırakmadı sağolsun :smiley:,hiçbir zaman da başka bir araca gözüm takılmadı aynen arkadaşım gibi oldu.Gerçi 7 yaş var aramızda kardeşim desem daha iyi :D

Etiketler

Hepinize Çok Teşekkürler Öncelikle Konuyu Ben Açtığıma Göre Bide Benim Yazıyım Biraz :smiley:
[size=10pt][/size] Benim Lada Nivam Var Benim İçin Lada Niva Bir Tutku Bazen Onun İçin Ağladığım Felan Oluyo Bir Tarafı Çizildiği Zaman Yeri Geliyo Onunla Konuştuğum Bile Oluyo :smiley: ;D Benim Arabam Benim Yaşam Stilim Ben Bunu Anladım .;D

benim nivam kaçamak yaptığım aşkımdır tutkulu heyecanlı ihtiraslı ateşli bir kadın gibi kendimi kendim gibi hissettiğim tek noktaa.......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Araba mı dediniz?
O benim dostum, sırdaşım dır.Ben ona iyi bakarım o bana iyi bakar.
Kendisini dost diye tanıtan çok yaratıktan iyidir en azından sana yanlış yapmaz.Benim arabalarım bana hiç yanlış yapmadılar ve onların hepsiyle aramda resmen bir aşk oluştu.
Bir aşk daha var hemde tarifsiz, hani ben birşey için bir benzetme yapmıştım "........ zeytin ağacı gibidir, dededen toruna miras kalır" demiştimya işte o aşk devam ediyor mutlaka birgün gerçekleşecek.(boş yeri siz doldurun, yukarlarda var ne olduğu)
Kalın sağlıcakla.

Yeri gelince beni sanki sadece param için seven sevgilim oluyor. Biraz obur, açgözlü ve gürültücü ama bir o kadar da yakışıklı. Ne giyse yakışıyor kerataya. O gurur duyduğum çocuğum gibi.

Defender... Sadık bir dost. Herzaman yanındayım diyor. Ben burdayım merak etme diyor bana. Hüzünlü bakıyor ama gücü ifade ediyor. Canı yanmaz sen bana bakma diyor. Sorunyok merak etme diyor. Ben varken kimse sana sataşamaz diyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri