M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 19 Şub 2008 #385 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke işlerimi bu saate kadar bitirebilmiş olsaydım...
K KAMER ERDOĞAN MAROLD dogayi ve hayvanlari cok seviyorum... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.hayvanlar-loveme.tr.gg www.dogadanguzelcamli.tr.gg 19 Şub 2008 #386 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke o kamp ateşini başında yıldızları seyrederken hoş sohbet konular olsaydı...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke o kamp ateşini başında yıldızları seyrederken hoş sohbet konular olsaydı...
Jazz is a very niiice ! Mesajlar 194 Tepkime Puanı 0 Yer /NY 19 Şub 2008 #387 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke tanıdığım insanlar soğuk havalarda kamp , off-road , treking , bisiklet gibi sporları yapmaya üşenmese
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke tanıdığım insanlar soğuk havalarda kamp , off-road , treking , bisiklet gibi sporları yapmaya üşenmese
K KAMER ERDOĞAN MAROLD dogayi ve hayvanlari cok seviyorum... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.hayvanlar-loveme.tr.gg www.dogadanguzelcamli.tr.gg 19 Şub 2008 #388 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke o dediğin sporları benim yaşadığım yerde de topluca yapabiliyor olsaydık...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke o dediğin sporları benim yaşadığım yerde de topluca yapabiliyor olsaydık...
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Şub 2008 #389 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke o hoş sohbet ortamlarını en kısa zamanda yapabilsek
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 19 Şub 2008 #390 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bugünkü defender siparişimizi resmen vermiş olsaydık
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bugünkü defender siparişimizi resmen vermiş olsaydık
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 19 Şub 2008 #391 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke tüm düşündüklerimizin siparişini verebilsek...
K KAMER ERDOĞAN MAROLD dogayi ve hayvanlari cok seviyorum... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.hayvanlar-loveme.tr.gg www.dogadanguzelcamli.tr.gg 19 Şub 2008 #392 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke üç yaşındaki kızım okumayı öğrenicem diye başımın etini şu anda yemiyor olsaydı... :-\
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke üç yaşındaki kızım okumayı öğrenicem diye başımın etini şu anda yemiyor olsaydı... :-\
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Şub 2008 #393 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke her istenen istendiği anda olsa
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 19 Şub 2008 #394 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kimse ümidini kaybetmese
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Şub 2008 #395 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke umudu kıran olaylar yaşanmasa
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 19 Şub 2008 #396 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke tüm beklentiler küçük şeyler olsa...
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Şub 2008 #397 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke o bilge ferrarisini satmadan önce bize de bir tur verseydi
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke o bilge ferrarisini satmadan önce bize de bir tur verseydi
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 19 Şub 2008 #398 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım kişi yeterince isterse her istediğine ulaşır ama KEŞKE hemen olabilse
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım kişi yeterince isterse her istediğine ulaşır ama KEŞKE hemen olabilse
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Şub 2008 #399 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke İbrahim tatlıses Ah keşkem keşkem diye bir parça yapmamış olsaydı
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke İbrahim tatlıses Ah keşkem keşkem diye bir parça yapmamış olsaydı
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 19 Şub 2008 #400 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke her düşündüğümü yapabilsem...