M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 28 Ocak 2008 #289 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke internetsiz bir gün geçirebilsem
Jazz is a very niiice ! Mesajlar 194 Tepkime Puanı 0 Yer /NY 28 Ocak 2008 #290 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke jeep'lere internetten diğil gerçekten bakabilsem
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 28 Ocak 2008 #291 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke jeeplerin tamiri sanaldan yapılsa...
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #292 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke beklediğimiz kar yağışı başlasaydı, camdan bakıp duruyorum, yerler buz tutmuş kar hala yok...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke beklediğimiz kar yağışı başlasaydı, camdan bakıp duruyorum, yerler buz tutmuş kar hala yok...
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 29 Ocak 2008 #293 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke Yücel hocam dün Kartepe'nin karına doymuş olsaydı Ben hevesimi aldım şahsen
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke Yücel hocam dün Kartepe'nin karına doymuş olsaydı Ben hevesimi aldım şahsen
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #294 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım yol dardı doyamadım birkaç yanlama daha yapabilseydim şimdilik yeterdi keşke kartepede yukarı kadar çıkabilseydik arkadaşlarım manzarayı görselerdi
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım yol dardı doyamadım birkaç yanlama daha yapabilseydim şimdilik yeterdi keşke kartepede yukarı kadar çıkabilseydik arkadaşlarım manzarayı görselerdi
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 29 Ocak 2008 #295 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke hep yollarda olsam,yolculuklar yapsam
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #296 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke arkadaş kamyon şöförü olup bol bol yol yapsaydı
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 29 Ocak 2008 #297 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım ahh keşkem keşkem olabilseydim keşkem ;D
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #298 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kamyon arkası yazısınıda söylese, ağır abla
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 29 Ocak 2008 #299 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım sollama yanarsin ;D
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 29 Ocak 2008 #300 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke bende tır şöförü olsaydım...Yurt dışı taşımacılık yapsaydım
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke bende tır şöförü olsaydım...Yurt dışı taşımacılık yapsaydım
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #301 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bende muavinin olsaydım arkada yatıp tv seyretseydim
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bende muavinin olsaydım arkada yatıp tv seyretseydim
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 29 Ocak 2008 #302 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım iyiki bir yola çıktık yav keşke bu yol sakin olsaydı, yada şöförler sadece bayan olsaydı
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım iyiki bir yola çıktık yav keşke bu yol sakin olsaydı, yada şöförler sadece bayan olsaydı
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 29 Ocak 2008 #303 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım yücel' Alıntı: keşke bende muavinin olsaydım arkada yatıp tv seyretseydim Genişletmek için tıkla ... Keşke birlikte tır'la tüm dünyayı dolaşsaydık amirim Ama ayık olurmuyduk ki
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım yücel' Alıntı: keşke bende muavinin olsaydım arkada yatıp tv seyretseydim Genişletmek için tıkla ... Keşke birlikte tır'la tüm dünyayı dolaşsaydık amirim Ama ayık olurmuyduk ki
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #304 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke arkadaşın içenbilir tarafınıda görebilseydik