Sizce Hangi Zj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rome Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,365

rome

Yeni Üye
merhaba değerli form üyeleri;

birkaç aydır araştırıyorum.kullanım amacı hafta sonu gezmek için.kayseri de iki adet kafama yatan araç buldum.biri 1996 model 5.2.diğeri 1998 model 5,9.gönlümden geçen 5,9 tabikide ama 5,2 ise rengi beyaz olması biraz cezbediyor.tebrübeli arkadaşların yorumlarını ve önerilerini merak ediyorum.bütçem 30.000 tl.linkler aşağıda;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-beyaz-guvercin-163596722/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ogretim-elemanindan-5.9-jeep-grand-cherokee-son-fiyat-145157401/detay/

Etiketler
Ynt: Sizce Hangi Zj

5.9 da guzel bir araca benziyor ama sadece renkten dolayi araba alinmaz.gidip ikisinide iyice inceleyin pas yapan yerleri varmi arazi vitesi sanzumani ateslemesi hepsine baktirin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

5.9 U kaçırmayın, araçları incelediğinizde en az iki 5.2 edeceğini görürsünüz ki temiz bir 5.9 herkese nasip olmaz. 5.2 de epey işlem olmuş üzerinde, kendini belli ediyor, en fazla 16500-17000 eder bence, o da ekstra çıkartacakları var gibi duruyor. 5.9 çok derli toplu gözüküyor, tadı ve keyfi çok farklıdır, ayrıca bu iki araç arasında 5.9 çok dahaiyi ve özel, gidip baktırın, çok masrafı yoksa direktmen alın.... Hayırlı olsun... Bu satırları yazanın toplamda 3 adet 5.2 ve iki adet 4.7 sahibi olmuş ve halaa 4.7 kullanan biri olduğunu paylaşmam da sizi biraz rahatlatır sanırım, niye 5.9 yoktu derseniz cevabım şu alır "bulamadım" ; ))) Selamlar

yorumuz için teşekkürler oguzhan3434 dikkate alacağım.

evet renk konusunda haklısınız.5.9 araç sahibi ile görüştüm aracın yürüyen aksamında motorunda şanzımanında sorun olmadığını.çeşitli yerlerinde boya olduğunu.sol arka kapı kolu civarında boyada hafif oksitlenme olduğunu söyledi.kendisi yurtdışındaymış geldiğinde aracı servise göstericez.kayseri de araştırdım yetkili servisi yok ama bi mercedes servisi var o bakıyormuş.

lpg de çift regülatör yakıt tasarrufu için mi yoksa performans artırımı için mi yapılmıştır.yine flow master egsoz susturucusu varmış.bu susturucuda yine performans için midir.bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.

sayın erdoüğan uzlu yorumunuz için teşekkürler.en kısa zamanda aracı gösterip sizlerle durumu paylaşacağım.

oksitlenme pas a dogru giden bi sorun,boyaya pek takilma boyali araba agir kazasi yoksa daha iyidir hatta ben takilmam boyaya kac yasinda arac bunlar.cift regulator v8 oldugu icindir genelde buyuk kafa olanini takarlar.performans kaybini cok fazla hissetmezsin motor hacmi buyuk olan araclar bunlar.flowmaster eksoz guzeldir cok oerformansa etkisi yok ama sesi guzeldir,genelde orjinal eksoz bittigi zaman degistirirken onu takarlar orjinali dunya para buda guzel tok ses veriyo motor hacmine de uyumlu.

5.2 beyaz olan linkte verdiğim evet değerinden çok istiyor.12 binden başlayan araçlarda var ama.5-6bin tl masrafları oluyor.linkteki 5.9 için yazan 23.500 tl normal bence diye düşünüyorum.v8 deki o motor sesi ve sürüş zevkine değiyor.

arkadaslar bi zj kullanicisi olarak anlatiyim biraz;uygun diye derli toplu 24,500 e aracimi aldim hic abartmadan suan harcadigim para 9bin tl hala masrafi cikiyor.alirken 2 yerde expertiz yaptirdim gayette duzgundu ama zamanla asinan parcalar var zmaanla rahatsiz eden sesler var elbet cok paralar harcaniyor.simdi 30 bin tl ye vermem arabami.bunu firsata ceviren arkadaslarda var ufak bi dokunus yapip 25-30 isteyenlerde var.durust satici bulmakta fayda var cok iyi arastirmakta fayda var.fiyatlara takilmayin fazla duzgun arabaysa 3-5 bin fazla verip alin derim ben

Bütçe varsa 5.9.. İlla ki bu 2 araç arasında da kalmamak gerekiyor bence. Linkteki 5.2 çok pahalı, gıcır gıcır boyasıyla hiçbir kusuru olmayan 5.2'ler baktım zamanında 16.000e bırakan. 5.9 içinse 23.500 düşük geldi bile diyebilirim gözüme, genelde bu fiyat site değil pazarlık sonu fiyatı oluyor.

Ayrıca şuan nokta kusursuz olsa dahi kaç yaşında araçlar, illa ki 1 sene içinde ufak tefek arızalar başlayacaktır. O yüzden ufak kusurlara çok takılmamak gerek.

16 bin e 5.2 varsa duzgun 10 tane alir garaja yatirrim renk renk binerim !

Hocam 93 model bir ZJ isterse showroom kalitesinde olsun stok haliyle maks 20'dir fiyatı. 2 adet Jeep değiştirdim bu sırada da en az 10-15 tane ZJ bakmışımdır, 20.500'e de gayet temiz 98 model ve bana uzun süre sorun çıkartmamış olanı almıştım. 23.000 gibi fiyatlara ise alınan ZJ'nin eğer donanımsızsa nokta kusursuz olması gerekir. En genci 16 yaşında olan araçta da nokta kusursuzluk aramaya gerek yok illa ki bir yerlerden ufak tefek masraf çıkartacak ileride zaten :smiley:.

97 aracim,son zamanda 10bin tl yedek parca faturam var.ustunde tanesi 640 lira olan 5 lastik var 1.000tl projektor var.yukseltmesi takoz degil kit.cift direksiyon amortisoru var.metal yorgunlugu olacak tum parcalari degistirdim difaransiyel istavrozlarina kadar.daha aklima gelmeyen bi cok extra var hepsini sayicak degilim.onemli olan ucuz araba aldim bindim degil.sonradan yapicagin masraf yada hic masrafsiz arac almak var.birsuru fiyat var herkesin butcesi var arkadasimiz sordu hala satiyomusun diye bende yazdim yetiyosa gucu aklina yatarsa alir.olmazsa butcesine gore bisey bakar.benim aracimi yaptigim araclari bilen bilir anlatmaya gerek yok emegimin karsiligini her zaman alirim.hayirli gunler ;)

Merhaba,
Sıkı bir ZJci olarak size hiç durmadan alın ama alırken de dikkat edin derim, piyasada 20 bin tl'ye satılık olan araçlarda çok büyük sıkıntılar çıkıp hem sizi hem de bütçenizi yorabilir. Ben 1997 Grand Cherokee aracımı satıyorum. İlginizi çekerse bilgi için beni 0532 797 58 14 numaralı telefonumdan arayabilirsiniz. Aracım Ankara HMC Garage'da en ufak noktasına kadar bakıldı ve düzenli olarak bakım yapılıyor. Aracıma çok titizimdir ve en ufak seste soluğu Hmc de aldığımdan şuan hiçbir sıkıntısı ve mesrafı yoktur. Boya kaza kesinlikle bulunmamaktadır, linkini paylaşıyorum.. İyi geceler...

http://www.sahibinden.com/164968115

Ben de satıyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-grand-cherokee-limited-zj-5.2-v8-full-155643913/detay/

Değerli arkadaşlar, satış ilanlarınızı lütfen ilgili "İLAN-VASITA" başlığına koyunuz, mevcut bu bölüm ve başlık altında satıştan ziyade malumunuz cherokee model ile ilgili diğer paylaşımlar yapılmaktadır... Alıcı arkadaşlarında alım satım ile ilgili faaliyetlerini yine ilan sayfasından yürütmesini rica edeceğim, hepinize iyi alışverişler dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR