Sizce Hangi Suzuki Olmalı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adanalı 01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,965
Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ?

rica ederim sayın adanalı.çok da hızlı sayılmam 1 saat sonra vermişim cvp :smiley:

Etiketler

Bora bey

Ben sizi hatırlıyorum bir dönem motosiklet.net de bayağı muhabbet etmiştik sizin bir dorado y du sanırım değişik bir motorunuz vardı, yanlış değilsem üzerinde müzik çalar falan vardı, her neyse gelelim suzi bilgilerine söyle birkaç örnek vereyim debriaj halatı 20 tl, buji kablo seti 40 tl, komple difransiyel 400-600 arası(ikinci el temizi) parça bulunurluğu Araştırmanıza bağlı en çok kronik arızaları ön tekerlerdeki porya kilidi (hublar) manuel hublar (250-600TL ye kadar çıkar) , kilisten tutunda ankara ostim e ist daki suzuki ustalarına kadar çok seçeneğiniz var ama her şeyden önce ne ypmak istediğiniz önemli eğer ben elime tornavida almam herşeyde ustaya giderim derseniz 10 yasında hiçbir araca bulaşmayın hemen terios önereyim aynı paraya daha genç bir araç alabilirsiniz, yok ben arızayım altına yatarım yağını suyunu antifirizini, aküsünü, ıvır zıvırını yaparım yapmadanda duramam derseniz ozaman suzuki alın derim...Suzuki dısında alacağınız markalardaki fiyat konfor parametresi tamamen sizin isteğinize kalmış bir durum...

teşekkürler kerim bey.evet doğru hatırlıyorsunuz.benim bir zamanlar,DORADO marka motorum vardı,üzerinde mp3 çalar filan vardı.parça fiyatları oldukça uygunmuş.bu arada elimden epey işler gelir.çok çok farklı,zor olabilecek işlerde ancak ustayla bağlantıya geçerim.ayrıca bu tip işleri yaparkende oldukça keyf alırım.aracımla uğraşmayı severim.kendime göre işlevsel ilaveler,aparatlar yaparım zaten.

bora1071' Alıntı:
kampa giderken bagaj hacminen dolayı herşeyi görütürüyoruz yanımızda, motorsiklet gibi değil yani :smiley:

evet evet haklısın,ben de biraz bu sebepten bu tip araç düşünüyorum zaten.
birşey daha sorayım:bu araçların periyodik bakımları kaç bin km.de yapılır ve triger seti kaç binde değişir.

kerim bey,özel mesajınızı aldım ama ben 20 meajı doldurmadığım için size özel mesaj atamıyorum.arayacağım.iyi akşamlar.

adanalı 01' Alıntı:
evet evet haklısın,ben de biraz bu sebepten bu tip araç düşünüyorum zaten.
birşey daha sorayım:bu araçların periyodik bakımları kaç bin km.de yapılır ve triger seti kaç binde değişir.

abi bizim defenderlar zincirli sistem ama vitaralar araba gibi olmalı :smiley: yani 50.000 de bir olabilir.

Evet beylerrr bugun arabyla iyice uğraştımmmm okadaraki bitiremedim arayada 300-500 sıkıştırdım
neyse Bora bey Tirger dusunmenize gerek kalmıyor zira ben bugun ust kapak açtırdım rektefiye yaptırıyorum tirgerde değişiyor ama uzucu olan belkide satmaktan vazgeçebilirim herşey bayram sonrası belli olacakkk... :D

kerım arkadasımla ben suzukı4x4turkıye den tanısıyrom arabası gayet temız zaten esı servıs muduru en ufak sorunda arabasını baktırp tamırını yaptırıyr alanada satanda hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR