Sizce Hangi Suzuki Olmalı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adanalı 01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,965
Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ?

bencede son daki araba yani siyah 5 kapı olan 5 kapı her zaman avantajdır bence off road da yapmıycakmışsınız ...

Etiketler

adanalı 01' Alıntı:

abi selamlar. geçen sene kapuzbaşı şelalelerindede karşılaşmıştık. ben mersinden bildiğin bora33 ;D yamaha xt 660 sonrasında ktm 640 adventure motorları olan :smiley:

adanalı 01' Alıntı:
evet evet tanıdım,merhaba,nasılsın ?

abi iyiyim. mayısın 5 inde ktmyi satıp land rover defender aldım. 3 aydır onunla gidiyorum artık arazi gezilerine. isim üzerine tıklarsan abi açtığım konuların linkine ulaşabilirsin abi. nt 700 duruyormu. bu arada abi 20 mesajı doldurduğunda sen özel mesaj atabileceksin bilgin olsun ;)

iyi iyi hayırlı olsun.motorculuğu bıraktın demek kardeş.nt 700 çoktaaan gitti,ondan sonra suzuki gsr 600 vardı,şimdi de honda cbf 500 var.

asfaltta motor sürmeyi hiç sevmiyorum bu araçlada arazi keyifli oluyor. hatta karda ve çamurda daha iyi olabileceğini tahmin ediyorum. ;) birde kampa giderken bagaj hacminen dolayı herşeyi görütürüyoruz yanımızda, motorsiklet gibi değil yani :smiley:

evet haklısın.motosiklet bambaşka bir tutku.daha geçen ay buradan 5 motor,8 kişi,eşlerle beraber,akdeniz-ege-çanakkale yaptık geldik tam 3000 km.ama bende sanırım vazgeçeceğim.onun için vitara yada olmazsa temiz hesaplı bir samurai düşünüyorum.hanımla beraber alıp başımızı,şu hayatın stresinden uzaklaşmak istiyoruz.ben ve eşim temizlik konusunda arızayızdır.öyle çamur,toz,balçık filan bize göre değil.o yüzden amacımız offroad değil.aslında para olsa tam donanımlı bir karavan bile hayalimizde.hayırlısı bakalım.

adanalı 01' Alıntı:
evet haklısın.motosiklet bambaşka bir tutku.daha geçen ay buradan 5 motor,8 kişi,eşlerle beraber,akdeniz-ege-çanakkale yaptık geldik tam 3000 km.ama bende sanırım vazgeçeceğim.onun için vitara yada olmazsa temiz hesaplı bir samurai düşünüyorum.hanımla beraber alıp başımızı,şu hayatın stresinden uzaklaşmak istiyoruz.ben ve eşim temizlik konusunda arızayızdır.öyle çamur,toz,balçık filan bize göre değil.o yüzden amacımız offroad değil.aslında para olsa tam donanımlı bir karavan bile hayalimizde.hayırlısı bakalım.

abi yakıtı beni üzmez diyorsan land rover defenderların sağlık bakanlığı çıkışlı olan ambulans kasaları var. hemde karavan yapmaya müsayit araçlar. işin güzel yanı bu araçların çoğu modeline göre 100.000 kmnin altında yol yapmış araçlar ve fiyatları 10.000 civarında. tahmini söylüyorum içinede bir o kadar harcansa güzel bir karavan olur hemde 4x4 özellikli :smiley: sitede karavan bölümünde erhan110 nickli üyeydi sanıyorum onun alıp aşama aşam modifiye hikayeside var sitede. bir ara incele abi istersen.

hatta linkinide buldum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39678.0

Herkese Selam

Bora kardeşim seni özledim be!!Nasıl Arazinin keyfini suruyormusun ,ben 3 haftadır çıkmadım cuma gecesi çıkıcam artıkın zira kudurdum...:smiley: bu arada aylardır girmediğim siteye bir bakayım dedim şansıma bugun herkes kulağımı çınlatmış DR Mustafa bey anneniz nasıl oldu? tekrar geçmiş olsun,Aracımla ve benimle ilgili yorumlarınız için herkese teşekkur ederim, (Adanalı 01) Bora bey muhtemel festivalde tanışmışızdır, aracım uzerine çok reklamı falan sevmem elimden geldiğince arastırıp birşeyler yaptım bu araçlar bakarsan bağ bakmazsan dağ turunden 2000 model araçlar sıfır performansı aramayacaksanız bakılacak araçlar ,yaşları, biraz uğraş istemesi ayrı bir özelliği ancak Vergisi, Yakıtı ,Yedek Parça Fiyatı ile ilgili konuşmaya gerek yok, 3K profesyonel offroad yapmıyacaksanız bence kesin bakmayın zira ben çocukla kampa giderken ancak sığıyorum 5K ya yukardaki 5 ilanada bakın ama Suzuki bakın SUZUKİ doğru tercihtir...(yaa birde ilginç formları kurcalıyorum suzukiciler tam bir aile durumunda bu süper birşey Bora senide alalım buraya?)

ilanımı yeniledim ama sahibindene yeni resimleri çekip atacağım. defenderi çok seviyorumda yakıtı biraz çok, tdi alacak güçte yok. bu nedenle satılırsa bende vitara düşünmüyor değilim. şunuda belirteyim arazi araçlarında extra yükseltme kiti varsa daha bir karizmatik duruyor. benim araçtan yüksek bir amerikan var burada oda lastikten kazanıyor mesela 33x13,50x15 lastik ve yükseltme kiti var. marşpiyelden yükseklik onda 66 bende 58 cm ;D yalnız bütçeyi iyi ayarlayalım kerimde birer tanede enduro makina alalım eski günlerdeki gibi ;)

İşte doğru yol!!
Kardeş bak yalan yok defender gelmiş geçmiş en sağlam şase yapısına sahip araçtır arazi olayında ammmaaaa ee ben bunda klima olmasınmı ilelebet dedim ee ben hep çokmu yaksın dedimmm walla suzi ayrı bir alem kardeş tawsiye ederim kapıda duruyor apt nın onune her geldiğimde yarım saaat uğraşıp bir tur atıp eve giriyorum diye hnm anahtarı yukarıya koyduruyor ustumde olmasında uğraşmayayım diye :D kardeş insan seviyor bu aletleri ...

kerimakkis' Alıntı:
İşte doğru yol!!
Kardeş bak yalan yok defender gelmiş geçmiş en sağlam şase yapısına sahip araçtır arazi olayında ammmaaaa ee ben bunda klima olmasınmı ilelebet dedim ee ben hep çokmu yaksın dedimmm walla suzi ayrı bir alem kardeş tawsiye ederim kapıda duruyor apt nın onune her geldiğimde yarım saaat uğraşıp bir tur atıp eve giriyorum diye hnm anahtarı yukarıya koyduruyor ustumde olmasında uğraşmayayım diye :D kardeş insan seviyor bu aletleri ...

valla ne yalan söyleyim aldığımdan beri defenderi kısa bile olsa bende 3 aydır neredeyse hergün biniyorum, tur atıyorum :smiley: sattığım motorsikletlerden daha çok seviyorum sanırım ;D birde 4x4 ortamı ve geziler için mersinde yeni yeni bizler uğraşıyoruz. tarsus bizden önde bu konuda. ufak ufak pikniklerle herkesi offroada alıştırmak gerek :D

kerim kardeş,senin yerin nerede,bir gelip ziyaret etmek,aracı da görmek isterim.özellikle c.tesi saat 16.00 dan sonra müsaitim.bu arada ilanı güncellemişsin ve ben senin telefonlarını göremiyorum şuan.

arkadaşlar;
bu araçların yedek parça fiyatları nasıldır ?
bulunulurluğu nasıldır ?
bir de yıllık vergisi konusunda bilgilerinize ihtiyacım var.
teşekkürler.

sayın adanalı suzuki vitaraların yedek parça seçenekleri boldur ve fiyat olarakta gayet uygundur.ayrıca vergisi ise 120 tl civarındadır dönemlik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR