Siz Olsanız Ne Yapardınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boxeralfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,632

Etiketler

Ynt: Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Selamlar
nacizane yorumlarım..

1) zaten boyle bir yere girmezdim. .Ama tabii ki soru bu degil
2) Aracı çekmeye çalıştıkları açı yok yanlış . böyle bir açı ile çekmeye kalkıştıklarında
a) çok fazla enerji harcarlar
b) tekerleklerin duruşu da ters oldugu için biryerlerin kırılacağı "kuvvetle muhtemel" idi
3) Bu durumlarda mumkun oldugunca "az açı yapmak" gerekir , araç ile çekiş arasında
4) Böyle gömülmüş bir araç, kesinlike "vurdurarak" çekilmez, bir yerlerini kırarsınız genelde..

Sonuç: deli kuvvet genelde ancak maraza çıkarır..

Ben olsaydım (nacizane)
1) vinc yapardım..
2) Arabanın önünden veya arkasından ama mümkün olan en az açı ile çekerdim..

iyi günler dilerim, reha

camouflage' Alıntı:
Aracı çeken arkadaşımla bütün ilişkimi keserdim ;D ;D

aracı çeken arkadaşa dalardım :smiley:

ancak önce araziye çıkmadan aracıma çeki demiri takardım.

Çektikleri yerde kabahat yok, guzel yere bağlamışlar. Şase geldi, ön düzen bağlantılarının hepsi koptu, lastikler orda kaldı..

Başlarına iyce iş almadan, sol amortisor bağlantısı, rot kolu ve şaft sokulse sanki herşey bağımsızlaşıyor.

ben olsaydım, önce aracın ön tarafında engel oluşturan toprak miktarını kürek ile azaltmaya çalışıp, mümkün olduğunca vurdurmadan çektirmeye çalışırdım. çekilen araç kıpırdadıkça direksiyonu çekilen yöne yani sağa doğru kırmaya çalışırdım. ve asla halatı aksa bağlamazdım. bu arada o kadar izleyen adam varken belkide çekmeye bile gerek kalmazdı..:smiley:

Ben olsaydım bi bidon benzin alıp arabanın koltuklarına döker ateşe verir ondan sonra arabayı vurdurtarak çektirirdim. Ghost rider hesabı.
Madem bu kadar param var, acımıyorum arabaya, bunu yapardım ki namım yürüsün en azından.

yada geri ye doğru çekselermiş. ön akstan daha sağlam bir parça bulunur elbet arkada.

hadi oldu bir hata, çok aşırı vurdurdular, ön aks koptu, olur olur, çok mesele yok (var da yok, hatadır, kazadır, yapılır). Niye hala daha kırmaya çalışıyorlar arabayı orasını anlamadım ben ??? daha fazla parçalayacaklarına ya vinçli bir araç ya kurtarıcı tarzı bir şeye ulaşamayacak bir yerdeler mi ki, sanmıyorum

bu aracı çekme stili vinçle kaldırarak bence bu amerikalılar kendilerine eğlence aramaktan başka bişe bilmezler böyle şeylerden zevk duyarlar dolar onlarda çok olduğu için o araca işkence yapmaları normal çılgınlık genlerinde var zaten......

bu adamların amacı arabaya en fazla hasarı vererek nasıl çıkarırız galiba ben olsaydım sağlam bir odun bulup....

Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım gitti, arabayı çıkartmaya mı kırmaya mı çalışıyorlar? Arabanın oradan kırılan aksı ve araça dik konuma gelen tekerleklerin direnci sebebiyle dik açılı bir rampayı çıkamayacağı malum. Bunu görememek için aptal olmak lazım. Arabayı zevkine kırmaya çalışıyorlar desem o da değil. Sanırım bir kaç tane geri zekalı ne yapacağını bilmeksizin debeleniyor

wastiee' Alıntı:
hadi oldu bir hata, çok aşırı vurdurdular, ön aks koptu, olur olur, çok mesele yok (var da yok, hatadır, kazadır, yapılır). Niye hala daha kırmaya çalışıyorlar arabayı orasını anlamadım ben ??? daha fazla parçalayacaklarına ya vinçli bir araç ya kurtarıcı tarzı bir şeye ulaşamayacak bir yerdeler mi ki, sanmıyorum

amerikalılar aptaldır..bilmiyormusunuz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.