Sivas - Gürün Gökpınar Gölü Off Road Gezisi (22 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,060

Etiketler

maraş a karyağıyormuş hayırlısı olsun gürüne gelen ekiplere allah kolaylık versin dikkatli olun allah a emanet olun...
;)

bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz hepinizi çok seviyorum ya bismillah....

22012012349.jpg

22012012347.jpg

öncelikle gezimizin detaylarını yazıyıyım
cumartesi toplanmaya başladık biz sivas ekibi öğle saatlerinde sivastan çıktık 136 km sonra gürüne vardık vardığımızda doktor sefa ve defenderi oradaydı hadi biraz gezelim dedik ve ilk karlı yere gittik orada kar buz tutmuş ve gitmemize izin vermiyordu biraz takıldık tabi yoldan gelmişiz aç ve yorgunduk hemen geri döndük gürüne bu arada kayseri ekibi gelmişti yemeğe geçtik süperrrrr bir kavurma piav yedikten sonra Kültür kafeye geçtik çaylarımız yudumlarken sohbetler koyulaşmaya başladı çamurlarımız anlattık sanayi maceralaramız derken saz söz heyeti geldi şarkılar türküler derken oyun havaları danslar derken gürüne özgü eğlence oyunları başladı tam o sırada maraş ekibi büyük bir kalabalık geldi içtik yedik çiğköfteler yemişler meyveler tıkabasa yedik artık kımıldayacak halimiz kalmamıştı sonra otellerimize geçtik misafirlerimiz otele bizde öğretmen evine geçtik ben hemen uyumuşum sabah amcanın telefonuyla uyandım

has pideye geçtik sivas katmer ve çöreğinden oluşan mükemmel kahvaltımızı ettik bu arada araçların yakıt ikmali derken saat 9:30 oldu yola çıktık kavak yolunda kar mükemmeldi ilk atraksiyon ismail doğdudan geldi kara saplandı ardından erhan ve benim araç da karda ilerliyemez hale geldi amca zincirleri taktı geldi iş makinası gibi yolumuz açtı ve devam ettik bu arada öyle bir yere geldik ki tabiat ana hop daha gidemezsiniz dedi oradaki düzlükte dirft yapmaya başladık iyice eğlendikten sonra gökpınara doğru hareket ettik bu arada muratın kardeşi ve ekibi mangallarık yakmış muratın kendi elleriyle hazırladığı ev sucuk köfteleri mangallara dizilmişti
bir güzel karnımız doyurduk bu arada sürekil yolların kardan kapandığı haberleri geliyordu maraş gurbunu bir an önce yolcu etmemiz gerekiryordu hava kararmadan onları yolcu ettik sarıldık öpüştük en kısa zamanda görüşkmek dileğiyle ayrıldık
murat çakıcı ve ekibine kültür kafeye haspideye ve emeği geçen herkeze teşekkürler
sivas off-raod derneği murat çakıcı sayesinde bir başarılı organizasyona daha imza attı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR