Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,357
Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010

canayakin' Alıntı:
Merhaba. fotoğraflarınız picasada düzenledikten sonra save as yaparsanız sorunu çözmüş olursunuz.

İlginize teşekkürler, sorunu halletim ama işlerimin yoğunluğundan ekleme fırsatım olmadı. En kısa sürede eklemeye çalışacağım.Selamlar...

Etiketler

askerlik anılarım aklıma geldi sivasta askerlik yaptım harika bir gezi olmuş emeğinize sağlık

Memleketimizin her köşesi bir cennet, bilmediğimiz görmediğimiz o kadar çok yerler var ki! Gitmediğimiz yerleri resimler lede olsa bize gösterenlere çok çok teşekkürler. Emeğinize sağlık Yiğidi Abilerim...

landcı-38' Alıntı:
vay gsrdaslarım yine keşif gezisi yapmış:smiley:

Sen nirelerdesin kardeşim. Ceza yiyeceksin karışmam. Sonra araya hatırlı kişileri karıştırma. :D

Gürbüz25' Alıntı:
Memleketimizin her köşesi bir cennet, bilmediğimiz görmediğimiz o kadar çok yerler var ki! Gitmediğimiz yerleri resimler lede olsa bize gösterenlere çok çok teşekkürler. Emeğinize sağlık Yiğidi Abilerim...
gürbüz kardeş öyle bedavadan resimlere bakıp heyecanlanma al gel birkaçgün gezelim beraber daha bizim dağarcıkta neler vede nereler var burası sivas taşı toprağı ayrı güzel

74559_1574554217307_1639120027_1328901_4805205_n.jpg

DEMİRAL' Alıntı:
gürbüz kardeş öyle bedavadan resimlere bakıp heyecanlanma al gel birkaçgün gezelim beraber daha bizim dağarcıkta neler vede nereler var burası sivas taşı toprağı ayrı güzel

Hüseyin Abicim 4 sene gezdim Sivas ta ama bitiremedim haklısın bu konuda. Şimdi Iğdır dayım görev nedeni ile Tarık Kardeşimle beraber Iğdır ı gezmeye çalışıyoruz. 2011 de nasip olursa Sivas tayız Abi Saygılar..

Gürbüz25' Alıntı:
Hüseyin Abicim 4 sene gezdim Sivas ta ama bitiremedim haklısın bu konuda. Şimdi Iğdır dayım görev nedeni ile Tarık Kardeşimle beraber Iğdır ı gezmeye çalışıyoruz. 2011 de nasip olursa Sivas tayız Abi Saygılar..
inşallah kardeşim herzaman bekleriz vede bekliyoruz sivas offroad olarak

Etkinliğinizde görsellerinizde harikalar, ellerinize sağlık arkadaşlar, bir daha ki Sivas Off-Road Oyunlarını buralarda mı yapsanız acaba dedim ;D

ceranus' Alıntı:
Etkinliğinizde görsellerinizde harikalar, ellerinize sağlık arkadaşlar, bir daha ki Sivas Off-Road Oyunlarını buralarda mı yapsanız acaba dedim ;D
zerrin hnm yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır seneye süprizleri bekleyin bu görseller sivasa 80 km akşam kampını burada yapabiliriz arkadaşlara soralım kabul edilirse bence harika olur
not: baraj 55 km disizgöl 80 km mesafeyi göz önünde bulunduralım selamlar

148629_1574575897849_1639120027_1329004_5749968_n.jpg

SLM
SİVASLI KARDEŞLERİM
BENDE KYULHİSARLIYIM VE SİZLERİ KOYULHİSAR EGRİÇİMEN YAYLASINDA GEZDİRMEK İSTERİM
İSTANBULDA YAŞIYORUM

efe58' Alıntı:
SLM
SİVASLI KARDEŞLERİM
BENDE KYULHİSARLIYIM VE SİZLERİ KOYULHİSAR EGRİÇİMEN YAYLASINDA GEZDİRMEK İSTERİM
İSTANBULDA YAŞIYORUM
merhaba hemşehrim dipsiz göl doğanşara ait çok güzel bir mesire yeridir eğriçimene 1 kere gittim orasıda çol güzel sivasa yolunuz düşerse beklerim

efe58' Alıntı:
SLM
SİVASLI KARDEŞLERİM
İSTANBULDA YAŞIYORUM
yazın bir cumartesiden gidelim geceyi orda geçirelim
benim de aklımdaydı
hatta şenlik zamanına denk getirirsek çok daha iyi olur
selamlar

evet evet gidelim eğriçimen e kamp yapalım bir gece gölün kenarında veya yukarı yaylada :D

arkadaşlar belediyeyi arayıp rezerve yaptırayımmı veya eğriçimen yayla şenliklerinemi denk getirelim saygılar ;)

DEMİRAL' Alıntı:
arkadaşlar belediyeyi arayıp rezerve yaptırayımmı veya eğriçimen yayla şenliklerinemi denk getirelim saygılar ;)
konuyu ajandamıza aldık 2011 yazında eğriçimene gidilecek
selamlar hüseyin abi

hüseyin demiral o bir hidrolik dehası

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri