jetkan' Alıntı:Cok guzel bir gezi olmus. Huseyin Amca hep bahsediyordu bildigi yerleri ama burasi tahmin ettigimden de daha guzelmis. Bizde yakinda Erhan la aranizda olacagimiz gunu iple cekiyoruz. Sonraki gezinizde bulusuruz insallah.
bu resimdeki teyzemiz bu yörenin yerel kıyafeti ile benim anacığımda sivasa göçten önce aynı kıyafeti giyerdiDEMİRAL' Alıntı:merhabalar yeni geldim
gözükmüyormu yada aksilik nedir pc ile pek aram yokturcanayakin' Alıntı:Merhaba. fotoğraflarınız picasada düzenledikten sonra save as yaparsanız sorunu çözmüş olursunuz.
hoşgeldin bekliyoruz pazar günü inan aklıma gelmedi yoksa arardım ayrıca herkezin haberi var sanıyordum dolayısıyla tek tek telefonla aramadım suyun önünü beraber açardıkjetkan' Alıntı:Cok guzel bir gezi olmus. Huseyin Amca hep bahsediyordu bildigi yerleri ama burasi tahmin ettigimden de daha guzelmis. Bizde yakinda Erhan la aranizda olacagimiz gunu iple cekiyoruz. Sonraki gezinizde bulusuruz insallah.
tamamen tesadüf biz dipsizgöle doğru ilelerken pusat köyünde önümüze çıktı ve resmi kaydettik yörenin orjinal giysisi günlük kullanım geçekten anneminde 1970 /1971 yıllarına kadar giydiği kıyafet buydu doğanşardan sivasa taşınınca değiştifreegraf' Alıntı:ablanın kıyafeti çok iyi inşaallah bunları koruruz .Yöreselliğin hepsini yaşatıyor.helal olsun.
DEMİRAL' Alıntı:gözükmüyormu yada aksilik nedir pc ile pek aram yoktur