Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,364
Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010

Fotoğrafları picasa'da nekadar düzenlesemde buraya atınca eski halini alıyor. Daha canlı fotolar için ne yapmalıyım acaba...

DSC04763.jpg

DSC04764.jpg

DSC04765.jpg

DSC04766.jpg

DSC04767.jpg

Etiketler

Fotoğrafları picasa'da nekadar düzenlesemde buraya atınca eski halini alıyor. Daha canlı fotolar için ne yapmalıyım acaba...Bu işe bir çare bulmadan fotoğrafları yüklersem yanlış olur.

Benim fotoğraf çekmekteki acemiliğim, muhteşem bir manzaranın sönük bir şekilde görünmesini sağlıyor. Bu doğa harikasını böyle tanıtırsam yazık olacak.

Bu konuda fotoğrafcı arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sonra devam edeceğim.

Cok guzel bir gezi olmus. Huseyin Amca hep bahsediyordu bildigi yerleri ama burasi tahmin ettigimden de daha guzelmis. Bizde yakinda Erhan la aranizda olacagimiz gunu iple cekiyoruz. Sonraki gezinizde bulusuruz insallah.

jetkan' Alıntı:
Cok guzel bir gezi olmus. Huseyin Amca hep bahsediyordu bildigi yerleri ama burasi tahmin ettigimden de daha guzelmis. Bizde yakinda Erhan la aranizda olacagimiz gunu iple cekiyoruz. Sonraki gezinizde bulusuruz insallah.

Bekliyoruz... :smiley:

ablanın kıyafeti çok iyi inşaallah bunları koruruz .Yöreselliğin hepsini yaşatıyor.helal olsun.

DEMİRAL' Alıntı:
merhabalar yeni geldim
bu resimdeki teyzemiz bu yörenin yerel kıyafeti ile benim anacığımda sivasa göçten önce aynı kıyafeti giyerdi

155183_1574506536115_1639120027_1328648_3640543_n.jpg

dipsiz göl dedik o zaman dipsize devam

74559_1574554217307_1639120027_1328901_4805205_n.jpg

canayakin' Alıntı:
Merhaba. fotoğraflarınız picasada düzenledikten sonra save as yaparsanız sorunu çözmüş olursunuz.
gözükmüyormu yada aksilik nedir pc ile pek aram yoktur

bu arada aramıza hoş geldin bol çamurlu günler dilerim

jetkan' Alıntı:
hoşgeldin bekliyoruz pazar günü inan aklıma gelmedi yoksa arardım ayrıca herkezin haberi var sanıyordum dolayısıyla tek tek telefonla aramadım suyun önünü beraber açardık

148531_1574540456963_1639120027_1328840_576034_n.jpg

freegraf' Alıntı:
ablanın kıyafeti çok iyi inşaallah bunları koruruz .Yöreselliğin hepsini yaşatıyor.helal olsun.
tamamen tesadüf biz dipsizgöle doğru ilelerken pusat köyünde önümüze çıktı ve resmi kaydettik yörenin orjinal giysisi günlük kullanım geçekten anneminde 1970 /1971 yıllarına kadar giydiği kıyafet buydu doğanşardan sivasa taşınınca değişti

DEMİRAL' Alıntı:
gözükmüyormu yada aksilik nedir pc ile pek aram yoktur

Hoşbulduk. Teşekkür ederim.
Picasa bilgisayarınızdaki resimleri otomatik olarak içeri atar. Eğer atmadıysa "dosya-picasaya klasör ekle"den resimlerinizin olduğu dosyayı seçiyorsunuz. daha sonra picasada düzenlemeyi yapmak istediğiniz fotoğrafı açıp düzenlemeleri yapıyorsunuz. Sonra "uygula" demeniz gerekiyor. daha sonra "dosya- kaydet" yaparsanız bir sorun çıkmaması gerekiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR