corvette
gidemedigin yer senın deyılse hadı ozaman
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)
gelin otobüs tren fark etmez
gelin otobüs tren fark etmez
kokteknik' Alıntı:tahtaravalli becerebilirsek diye yazdım kimse dikkate almamış eğer yapabilirsek kibu türkiye de bir ilk olucak çok detaylı bir şekilde düşünüyoruz
basit birşey yapmamaya çalışacaz ihtiyarlar ve pilotajlarına güvenmiyenler sigortasız yola çıkmasınlar zaten hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz sivas grubu kimsenin aracını kırmaya bozmaya çalışmaz
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:Tahtaravalli hazırmı ?
Defender haricindeki araçlar malum kısacık olduklarından risk nedeniyle oraya girmeden önce özel sigorta yaptırmaları zorunluluğu varmış diye duydum doğrumudur : ;D
murat067' Alıntı:allah kaza bela vermesin güle güle kullansın gardaaaaşşş...
;D
alii38' Alıntı:evt hayırlı olsun diyelinm mustafa beye şu an itgibariyle hala ankarada devri ile ugraşıyor
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:Tahtaravalli hazırmı ?
Defender haricindeki araçlar malum kısacık olduklarından risk nedeniyle oraya girmeden önce özel sigorta yaptırmaları zorunluluğu varmış diye duydum doğrumudur : ;D
alii38' Alıntı:evt hayırlı olsun diyelinm mustafa beye şu an itgibariyle hala ankarada devri ile ugraşıyor
mrb bülentkokteknik' Alıntı:tahtaravalli becerebilirsek diye yazdım kimse dikkate almamış eğer yapabilirsek kibu türkiye de bir ilk olucak çok detaylı bir şekilde düşünüyoruz
basit birşey yapmamaya çalışacaz ihtiyarlar ve pilotajlarına güvenmiyenler sigortasız yola çıkmasınlar zaten hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz sivas grubu kimsenin aracını kırmaya bozmaya çalışmaz
kokteknik' Alıntı:tahtaravalli becerebilirsek diye yazdım kimse dikkate almamış eğer yapabilirsek kibu türkiye de bir ilk olucak çok detaylı bir şekilde düşünüyoruz
byseyyah' Alıntı:Haber kaynaklarını gözden geçirmen gerekli. ??? ??? ???
40 cm den devrilecek tek araç senin ki çünki en yüksek senin araç :=)deveci' Alıntı:Merhaba bülent
gerçi detayları düşünmüşsünüzdür ama ben sadece tekrar hatırlatmak istedim
tahteravalli üzerinde araç aşağı yukarı hareket ederken eğer açı düzgün ayarlanmazsa önden veya arkadan yere çarparken araba takla açabilir.
önce tahteravalli üzerine çıkacak araçların öne ve geriye yıkılma açıları bilgilerini toplayın bence
ok yüksek olmayacaksa sorun yokkokteknik' Alıntı:40 cm den devrilecek tek araç senin ki çünki en yüksek senin araç :=)
çok yüksek olmayacak sadece denge
deveci' Alıntı:ok yüksek olmayacaksa sorun yok