Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 438
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,826
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)

gelin otobüs tren fark etmez

Etiketler

tahtaravalli becerebilirsek diye yazdım kimse dikkate almamış eğer yapabilirsek kibu türkiye de bir ilk olucak çok detaylı bir şekilde düşünüyoruz
basit birşey yapmamaya çalışacaz ihtiyarlar ve pilotajlarına güvenmiyenler sigortasız yola çıkmasınlar zaten hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz sivas grubu kimsenin aracını kırmaya bozmaya çalışmaz

kokteknik' Alıntı:
tahtaravalli becerebilirsek diye yazdım kimse dikkate almamış eğer yapabilirsek kibu türkiye de bir ilk olucak çok detaylı bir şekilde düşünüyoruz
basit birşey yapmamaya çalışacaz ihtiyarlar ve pilotajlarına güvenmiyenler sigortasız yola çıkmasınlar zaten hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz sivas grubu kimsenin aracını kırmaya bozmaya çalışmaz

ertugrul abi okudunmu :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Tahtaravalli hazırmı ?
Defender haricindeki araçlar malum kısacık olduklarından risk nedeniyle oraya girmeden önce özel sigorta yaptırmaları zorunluluğu varmış diye duydum doğrumudur ::smiley: ;D

Haber kaynaklarını gözden geçirmen gerekli. ??? ??? ???

herkese teşekkür ediyorum. sivasta görüşmek üzere
murat067' Alıntı:
allah kaza bela vermesin güle güle kullansın gardaaaaşşş...
:D ;D
alii38' Alıntı:
evt hayırlı olsun diyelinm mustafa beye şu an itgibariyle hala ankarada devri ile ugraşıyor :smiley:
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Tahtaravalli hazırmı ?
Defender haricindeki araçlar malum kısacık olduklarından risk nedeniyle oraya girmeden önce özel sigorta yaptırmaları zorunluluğu varmış diye duydum doğrumudur ::smiley: ;D
alii38' Alıntı:
evt hayırlı olsun diyelinm mustafa beye şu an itgibariyle hala ankarada devri ile ugraşıyor :smiley:

kokteknik' Alıntı:
mrb bülent
gerçi detayları düşünmüşsünüzdür ama ben sadece tekrar hatırlatmak istedim
tahteravalli üzerinde araç aşağı yukarı hareket ederken eğer açı düzgün ayarlanmazsa önden veya arkadan yere çarparken araba takla açabilir.
önce tahteravalli üzerine çıkacak araçların öne ve geriye yıkılma açıları bilgilerini toplayın bence

mustafa fındik beyin yeni galloper arabası hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin güle güle binsin

Arkadaşlar beni şaşırttınız açıkçası ... ilk defamı bu forumlarda şaka yapıyoruzda bu tepkileri koydunuz anlamadım..
Neyse yanlış anlaşıldı sanırım özür.. bundan sonra tekrarlanmaz.

kokteknik' Alıntı:
byseyyah' Alıntı:
Haber kaynaklarını gözden geçirmen gerekli. ??? ??? ???

deveci' Alıntı:
Merhaba bülent
gerçi detayları düşünmüşsünüzdür ama ben sadece tekrar hatırlatmak istedim
tahteravalli üzerinde araç aşağı yukarı hareket ederken eğer açı düzgün ayarlanmazsa önden veya arkadan yere çarparken araba takla açabilir.
önce tahteravalli üzerine çıkacak araçların öne ve geriye yıkılma açıları bilgilerini toplayın bence
40 cm den devrilecek tek araç senin ki çünki en yüksek senin araç :=)
çok yüksek olmayacak sadece denge

img.jpg

Aracımı bitirebilirsem (malesef biraz zor görünüyor) bende katılmak isterim. İşleri hızlandırayım biraz :smiley:

herkeslere saygı ve selamlarımla zor bir devir teslim işlemleri yaşamama ragmen halledip inşallah sag saglim ben ve aracım evimize dönmeyi başardık.

Fotoğraf-0042.jpg

Fotoğraf-0047.jpg

Fotoğraf-0041.jpg

can galloperımı sayttın? mustafa hayırlı olsun dikkat et bak o aracın içinde güzel anılar - anlar var ;D

kötü gallaper be ne anısı olacak

Mustafa ilk müjdeyi ben verdim, geldikten sonraki ilk hayırlı olsun da benden olsun.

ALLAH kaza, bela, ceza göstermesin, güle güle kullan.

kokteknik' Alıntı:
40 cm den devrilecek tek araç senin ki çünki en yüksek senin araç :=)
çok yüksek olmayacak sadece denge
ok yüksek olmayacaksa sorun yok

deveci' Alıntı:
ok yüksek olmayacaksa sorun yok

Araçlar için sorun teşkil edecek hiçbirşeyin bizim parkurda işi olmaz, gönlünüzü ferah tutun. Olsa olsa biraz adrenalin, ki oda hayatın tadı. Selamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR